Lasting...

Finansiering

Santander_SkeidarExtra

Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

Vi gir deg mulighet til å enten utsette betalingen, eller å dele opp betalingen med faste beløp hver måned i samarbeid med Santander Consumer Bank. Du kan søke om Skeidar extra Pluss på kjøpsbeløp fra kr 2500. Ved behov kan du søke om kredittgrense helt opp til kr 75 000. Du velger hva som passer deg best.

Med Skeidar extra Pluss har du mulighet til å kjøpe de møblene du har lyst på i dag og betale senere. Du kan utsette betalingen i 4 måneder. Du betaler ingen renter i betalingsfri periode, kun et utsettelsesgebyr på kr 275.

Etter den betalingsfrie perioden kan du velge å betale ut hele beløpet uten ekstra kostnader, eller dele opp beløpet i månedlige avdrag tilpasset din egen økonomi.

 Hva er fordelene?

  • Få varen i dag, betal senere
  • Kontokreditt inntil kr 75 000
  • Slå til på gode tilbud når det passer deg
  • Kjøp det du virkelig ønsker deg

Delbetaling

Ønsker du månedlig faktura med mulighet for delbetaling? Her har du full fleksibilitet.

Gjennom delbetaling får du mulighet til å betale beløpet som passer deg hver måned.

En måned betaler du kanskje litt mer, en annen måned litt mindre.

Hvordan søke om Skeidar extra Pluss

Ta kontakt med betjeningen og spør om hjelp til å opprette Skeidar extra Pluss. De vil opprette en søknad for deg basert på dine opplysninger og sende den elektronisk til Santander Consumer Bank. Du vil få svar på din søknad om konto mens du venter. Banken vil foreta en kredittvurdering av deg. Ved en godkjent søknad om Skeidar extra Pluss, kan du ta med deg varen hjem i dag og betale senere.  Skeidar extra Pluss har ingen årsgebyr. For å søke må du være fylt 18 år, ha fast inntekt og ikke ha betalingsanmerkninger.

kjøp nå betal om 4 mndr

 

Hva koster Skeidar extra Pluss?

Minste månedlige betaling er 3 % av det du skylder, begrenset nedad til kr 199. Varekjøp er gebyrfritt i Norge. Kjøp som gjøres med kredittkortet, er rentefrie i inntil 45 dager. Ved minibankuttak påløper renter fra første dag. Vi minner om at lang nedbetalingstid med lave månedsbeløp kan gi høye kredittkostnader.

Skeidar extra Pluss er en kontokreditt med MasterCard og tilbys i samarbeid med Santander Consumer Bank AS

Vilkår finnes på santanderonline.no eller kan fås vedhenvendelse til Santander Consumer Bank.

 

Betingelser ved månedlig betaling etter betalingsfri periode:

Nominell rente 21,0 % – Periodegebyr kr  50 (kr 0 ved saldo under kr 1 000)

Eksempel: Effektiv rente 33,9 %, kr 15 000 o/12 mnd, totalt kr 17 499

 

Har du spørsmål?

Ring Santander Consumer Bank på telefon 51 83 60 63 mandag – fredag 8-21 og lørdag 9-18. Du kan også spørre betjeningen i butikken.

To top!