Black Friday-tilbud 2024

I 2024 faller Black Friday på 29. november, og hos oss får du ekstra gode tilbud hver dag, hele uken. Følg med her når vi avslører nye kupp hver dag!

Hva kommer på Black Friday-tilbud hos Skeidar?

Hos Skeidar kan vi love de beste Black Week og Black Friday-tilbudene! Trenger du for eksempel en ny sofa, lenestol eller seng? Vi kan dessverre ikke avsløre de gode tilbudene helt ennå, men det er aldri for tidlig å starte på en ønskeliste. Hva håper du å finne til en ekstra god pris? Sjekk ut våre mest populære kategorier her:

Sofa
Spisebord
Spisestoler
Kontinentalsenger
Overmadrasser
Kontormøbler
Tekstil
Dekor

Når avslører vi Black Friday-tilbudene?

Black Friday 2024 er fredag 29. november. Følg med her for mer info om de RÅESTE kuppene. Blir det for lenge å vente? Sjekk ut våre nåværende kampanjer og gode tilbud her her:

Ukens kampanjer
Alltid Lav Pris
Medlemstilbud

Få Black Friday-tilbudene først

Husk å melde deg inn i vår kundeklubb for å motta tilbudene før alle andre: https://www.skeidar.no/logg-inn/ Som medlem av Skeidar Pluss får du tilsendt nyhetsbrev og informasjon om våre kampanjer før alle andre! Du får også tilgang til eksklusive fordeler og tilbud hele året.

Hva er Black Friday?

Black Friday er kjent for å være en av de største og travleste handledagene i året. Mange butikker og nettbutikker tilbyr betydelige rabatter og spesialtilbud på varer som klær, elektronikk, møbler, leker og mer. Black Friday er en årlig begivenhet som opprinnelig stammer fra USA, og finner vanligvis sted dagen etter Thanksgiving. Black Friday faller derfor alltid på den fjerde fredagen i november. Dette markerer også ofte starten på julegavehandelen for mange