Instabank Handlekonto


Nå kan du betale med Handlekonto hos Skeidar 

Når du betaler med Handlekonto, kan du handle det du trenger når du trenger det, og betale for varene i det tempoet som passer best for deg.

RASKT OG ENKELT: Å etablere en en handlekonto er gratis, og denne oppretter du enkelt selv – alt du trenger er mobiltelefonen din eller en datamaskin.


Når du har opprettet Handlekontoen, kan du vise frem en strekkode på mobilen i den lokale Skeidar-butikken din, og ta med deg møblene hjem samme dag. 

Søk Instabank Handlekonto her.

Hvordan fungerer det å betale med Handlekonto?

Når du betaler med Handlekonto, kan du dele opp kjøpesummen i månedlige avdrag i stedet for at du må ut med hele summen på én gang.

Handlekontoen opprettes raskt og enkelt – alt du trenger er mobiltelefonen din eller en datamaskin. Når du har opprettet Handlekontoen, kan du vise frem en strekkode på mobilen i den lokale Skeidar-butikken din, og ta med deg møblene hjem samme dag.

Det er gratis å etablere en Handlekonto.

Betal med Handlekonto og få et Instapay Mastercard med på kjøpet

Når du søker om Handlekonto vil du også tilbys et Instapay Mastercard dersom du kvalifiserer.

Instapay er et helt nytt kredittkort som kan brukes i alle Mastercard utsalgssteder globalt.

Mens de fleste andre kredittkort har en rente på rundt 22–24 %, har Instapay en rente på kun 14,9 %. Dette gjør Instapay til et kort med en av bransjens aller laveste renter.

En viktig forskjell mellom Instapay og tradisjonelle kredittkort, er at rentene begynner å løpe fra du tar det i bruk – du har altså ikke en rentefri periode i starten. Hvis du vanligvis betaler ned hele kredittkortet ditt innen den rentefrie perioden, er kanskje ikke Instapay det beste valget for deg. Pleier du derimot å betale ned over litt lengre tid, har du mye å vinne på en lavere rente og kan spare mye på å bytte til Instapay.

Ønsker du betalingsutsettelse?

Når du søker om Handlekonto, kan du også søke om å utsette den første fakturaen din i fire måneder mot et utsettelsesgebyr på 349 kr. Deretter gjelder egne betingelser (se eksempel under).

Du velger selv hvor lang nedbetalingstid du ønsker, og dette vil påvirke hvor mye du betaler i renter og gebyrer (se eksempler under).

Instapay Mastercard tilbys for øyeblikket ikke dersom du velger Handlekonto med betalingsutsettelse.

Ved kjøp av visse produkttyper kan du dessuten velge rente- og gebyrfri nedbetaling. Spør betjeningen på Skeidar for å få vite hvilke produkter det gjelder.


LES OGSÅOfte stilte spørsmål om handlekonto