Zavoy


Svane Intelligel Zavoy - fordi du fortjener det beste

Stopp! Tenk deg om! Hva er det viktigste for å kunne prestere i en hektisk hverdag? Det handler mye om energi og velvære. For å få nok energi trenger vi en solid dose med lading. Tilstrekkelig og god søvn er den perfekte oppladning til en ny og god dag. 

SOV GODT: Svanes toppmodell gir deg en natt med ypperste søvnkvalitet, og en hverdag full av energi.

Svane® IntelliGel® Zavoy kontinental er skapt med et brennende ønske om gi deg det ypperste av søvnkvalitet. Denne sengen må oppleves! Svane® IntelliGel® Zavoy har en nyskapende, integrert toppmadrass, og det er i selve toppmadrassen vi har lagt et tykt lag IntelliGel. Å få geléen enda nærmere kroppen gjør man virkelig kjenner hvor perfekt man ligger i en seng med IntelliGel, og at man nærmest flyter inn i søvnen.

Den integrerte toppmadrassen hviler på Svanes beste fjærteknologi; AdaptiveZone. AdaptiveZone har en unik sammensetning som gjør at den balanserer kroppsvekten sømløst mellom 5 soner. AdaptiveZone i kombinasjon med IntelliGel gir deg en følsom og behagelig seng som tilpasser seg alle kroppsformer

Svane® IntelliGel® Zavoy leveres i flere farger i kvalitetstekstilet Moment. Moment Marine og Cloud fåes kun eksklusivt på toppmodellen. Sengen stilles ut med helt nye ben, Concave, i tofarget utførelse i sort og messing.

Sjekk ut toppmodellen Zavoy her. 


PRODUKTFORDELER:

• Overlegen søvnkvalitet gjennom unik støtte og kroppstilpasning

• IntelliGel er løftet helt opp i den øverste delen av liggeflaten for optimal komfort

• Toppmadrassen er festet i sengen og ligger alltid på plass – elegant og ryddig

• Enkelt å vaske toppmadrassens overflatetekstil som er festet med glidelås

• Utbyttbart trekk til toppmadrassen

• Svanes beste fjærteknologi: AdaptiveZone. AdaptiveZone har en unik sammensetning som gjør at den balanserer kroppsvekten sømløst mellom 5 soner. 

• AdaptiveZone i kombinasjon med IntelliGel® gir deg en følsom og behagelig seng som tilpasser seg alle kroppsformer.