5 fargerike sofaer vi elsker

Ja, vi elsker farger! Skeidars egne sofaentusiaster og eksperter har talt. Her er 5 sofaer som er like flotte å se på som de er gode å sitte i.

 René Rasmussen, grafisk designer 
- Ample er min favoritt først og fremst på grunn av den fine plommefargen som er veldig fargerik uten å være skrikende. Jeg får litt 1920-tallsvibber med de store og runde sitteputene kombinert med den litt utypiske åpne formen uten armlener. Ample inviterer meg til å sitte ned!

Ekspertens tips
Kategorisjef for stuen, Lars-Kristian Østby, klarer heller ikke styre sin entusiasme over nyheten Ample.
- Ample omfavner den hotteste trenden nå, nemlig buen. Og den leveres i over 300 farger, så om du ikke liker fargerike sofaer, er den like fin i en melert beigenyanse eller klassisk grå.

 Susanne Bystadhagen, innholdsansvarlig på web 
- Jeg liker at Lærke er moderne og nordisk. Samtidig er den er et blikkfang som popper om resten av leiligheten er mer nøytral. Jeg liker at den skiller seg ut litt og jeg elsker det slanke designet.

Ekspertens tips
- Lærke er en ny og unik tolkning av det nordiske uttrykket fra den danske designeren Anders Nørgaard. Kraftig og solid ramme i heltre gjør at sofaen tåler hard bruk over tid. Høykvalitets skum sørger for en deilig komfort. Lærke er et fullt modulsystem som gjør at du like lett kan kjøpe denne som en hjørnesofa som en liten 2-seter. Eller velg din helt personlige sofakombinasjon

 Stine Kippernes, grafisk designer
- Jeg liker en tidløs og klassisk stil, og Sophia sofa føles luksuriøs med den høye ryggen, men samtidig myk i uttrykket på grunn av de løse putene. Det fine velurtekstilet er ekstra fint i den dype blåfargen.

Ekspertens tips
- Sophia leveres i fem frittstående grunnmoduler som kan brukes hver for seg eller sammen etter behov. Her er den vist med to 2-setere med armlen satt sammen til en 4-seter sofa. Sittekomforten er høy på grunn av de ekstra dype setene. Sitteputene har i tillegg duntopp sydd i kanaler over skumputene som gjør Sophia til en drøm å sitte i. Sofaen kler spesielt godt en av de ni flotte fargene i det Øko-Tex-sertifiserte velurtekstilet Celine, men den kan også leveres i alle farger fra de 31 andre tekstilene i Skeidar-sortimentet.

 Beth Tjelmeland, kategorisjef for dekor
- Libert er designet av Morten Georgsen og sofaen er både kul og klassisk. Jeg har akkurat flyttet inn i ny leilighet og der skal jeg ha Libert!

Ekspertens tips
Kategorisjef Lars-Kristian røper at det er en rekke finesser i konstruksjonen av Libert som kanskje ikke er synlig ved første blikk.

- Til tross for det slanke og svevende designet sørger den støpte rammekonstruksjonen i stål at sofaen tåler enormt mye. Ekstra vattering og forsterket søm gjør at sofaen beholder den stramme overflaten selv på de store putene. Alle sitteputene ligger på plass takket være det smarte borrelåssystemet på undersiden, så her slipper du å dytte putene på plass! Duntopp i putene er kanalsydd som gjør at komforten er svært behagelig samtidig som fyllet holder seg på plass. Libert er designsofaen som har alt det lille ekstra!

 Hanna Søberg, PA for konsernsjef
-Jeg elsker rosa! For meg er Cenova den perfekte sofaen for kos med familien eller skravling med venninne. Mange muligheter med de fine løse putene.

Ekspertens tips
- Cenova er like komfortabel som den ser ut. Med store moduler, en lav sokkel og et vell av løse puter, vil denne klassiske sofaen omfavne kroppen din og tilføre et avslappet uttrykk til stuen din, sier Østby.