Årets farge 2020

Endelig kan vi vise frem årets farge 2020 i samarbeid med Flügger.

Vi nordmenn elsker oppussing og vi blir stadig mer modige i fargevalgene våre. Flere og flere har utforsket både blånyansene og de grønne tonene som i stor grad har preget dette tiåret, og vi er glade for å se at farger også vil prege året 2020.

Varmt og lunt interiør 
For å kåre den neste trendfargen har Flügger blant annet sett mot andre bransjer for å hente inspirasjon. Hvor går trenden? Hva sier ekspertene? Og ikke minst, hvordan ønsker vi nordmenn å ha det hjemme nå? Ut i fra disse undersøkelsene kan vi konkludere med at mange går bort fra det hvite, grå og kalde. Det er generelt et fokus på at hjemmet skal oppleves rolig, avslappende og lunt. Vi går mot mer varme, nesten brente nyanser, og i stor grad hakket mørkere enn før. 

Med dette i tankene har Flügger kåret sin utvalgte farge for 2020, og vinneren er IN-893 Soft Fall. Dette er en nydelig, varm og lun farge med en unik dybde som endrer seg i ulike lyssettinger.

 

Årets farge: Soft Fall har en myk og varm nyanse. Her i kombinasjon med A-line spisebord i hvitoljet eik og Batilda stol.

Finn din stilkombinasjon
Det er relativt lett for ulike bransjer å komme med sine spådommer for hvordan trendbildet vil utvikle seg. For mannen (og ikke minst kvinnen) i gaten handler det ofte om hvordan man kan følge trendene og samtidig sette sitt eget preg på det. Flügger har derfor satt sammen 6 ulike fargepaletter slik at du enklest mulig kan finne kombinasjonene som passer for akkurat din personlige stil. Det er 3 paletter for deg som liker mørkere kontraster og detaljer (se link), og 3 for de som heller mer mot det lyse (se link). Her er det noe for alle! 

 

Skap kontrast: Soft Fall passer også bra for de som liker en litt skarpere kontrast. Her kombinert med Stannis hvilestol og Java sofabord.


Ta turen innom din nærmeste Flügger-butikk for å oppleve årets farge 2020.