Årets fargekart 2020

Planer om å pusse opp? Se vårt fargekart for 2020 og få masse inspirasjon 

I samarbeid med Flügger har vi i Skeidar utviklet et splitter nytt fargekart hvor årets trender er samlet med et smakfullt, balansert uttrykk. Her får du tre nye fargepaletter, og hele femten farger som vi håper gir deg inspirasjon, tips og ideer.

Hvor kommer inspirasjonen fra? 

Trendene i 2020 inspireres av naturen, 70-tallets vibrante nyanser og elementer fra eldre epoker som Arts & Crafts fra sent 1800-tallet. Herfra inspireres vi av farger, mønster, former og materiell. Interiør handler ikke lenger kun om det øyet kan se, men tilpasses også hvilken sinnstemning vi ønsker og hva slags liv vi lever. 

Årets nye fargepaletter

NatureAlley

Farger påvirker oss, og den nye paletten NatureAlly består av naturlige nyanser skaper en sanselig og levende balanse i interiøret. Bring naturen inn med en moderne, nysgjerrig tvist og opplev hvordan fargene leker seg i løpet av døgnets 24 timer. Vi elsker fargen Grønnfink som tilhører denne paletten. 

Classic Greatness

En moderne, hektisk livsstil skaper behov for et hjem preget av varme og gode minner. Classic Greatness består av myke, naturlige jordfarger som gjør nettopp dette. En tidsriktig fargepalett som balanserer kontraster med et avslappende uttrykk. Her finner du blant annet den feminine, men ikke altfor sukkersøte fargen Canyon Beige. 

Self Made

Bryt med det åpenbare og velg farger som viser karakter. Fargepaletten Self Made spiller på en Nordisk eleganse, og gir samtidig plass for rustikke, mineralske elementer. Disse kraftfulle fargene setter ting i perspektiv, stimulerer kreativiteten og gir energi. Blåfargen Linerle hører til denne paletten, og passer perfekt sammen med mørkbeiset treverk og naturmaterialer.

Lyst til å se mer? Ta turen innom din nærmeste Skeidar butikk eller Flügger farve, og la deg inspirere. Du finner også hele fargekartet her: