Bo fint på liten plass

Ikke la små rom hindre deg i å innrede drømmehjemmet! Se våre innredningstips til smarte og fine løsninger toppet med sesongens lekreste interiør. 

Mange vil nok kjenne seg igjen i at ønsket om riktig eller sentral beliggenhet ofte vil gå på bekostning av antall kvadratmeter. I byer og sentrale strøk er presset på boligmarkedet stort enten du skal kjøpe eller leie, og det kan være spesielt utfordrende for deg som skal flytte for deg selv for første gang. Men det finnes også flere fordeler ved å bo på liten plass. For eksempel at du ikke trenger så mange møbler, og at du enkelt kan fornye om og om igjen ved å bytte ut litt av interiøret. 

Smått, men godt

Første bud er å ha fokus på smart og funksjonell møblering, samt gode oppbevaringsløsninger. For eksempel vil en sovesofa eller seng med oppbevaring ha flere bruksområder og kan brukes til nettopp både en seng og sofa/daybed, samt ekstra garderobeplass. Spisebord kan bli til skrivebord eller omvendt og små paller eller puffer kan gi flere sitteplasser og ekstra rom for oppbevaring. Vegghengte hyller er i tillegg smart for maksimal utnyttelse av plass du ellers ikke bruker, samt et fint dekorelement. 

Lyst og lett 

Når du har funnet de viktigste tingene som sofa, seng, bord og stoler, er det tid for interiør. Nå kan moroa begynne for alvor! Finn din stil blant tepper, lamper, bilder, dekor,  pynteputer og gardiner og voilà - ditt hjem er komplett. Vi elsker kombinasjonen av Emily velurputer i duse pudderfarger, og tynne florlette gardiner. Hold stilen med lyse naturtoner, og beige detaljer. Prikken over i-en er et deilig, mykt teppe, og en miks av plakater med naturmotiv og minimalistiske print. Se hele utvalget her 

Tips! Husk at lyse farger på vegger og interiør gir en større romstørrelse, mens mørke farger ofte gjør at rommet oppleves som mindre.