Modulsofa - Slik designer du din egen sofa

Synes du det er vanskelig å finne en sofa som matcher alle dine behov, eller går du kanskje med en designer i magen? Med en modulsofa vil du få friheten til å skape akkurat den sofaen som passer deg og ditt hjem. 

Med en modulsofa trenger du ikke være bekymret for at sofaen du har kjøpt skal være for lang eller bred. Du bestemmer nemlig selv akkurat hvor stor den skal være, og hvordan den skal se ut. 

Finn din favorittfarge og form 

Hos Skeidar finner du flere ulike modulsystem fra vår egen kolleksjon i tillegg til kjente norske merkevarer som Formfin, Fagerheim og Hjellegjerde. Sett sammen ulike moduler til akkurat den formen og størrelsen du ønsker, og velg blant over 200 tekstiler for å få det uttrykket du er på jakt etter. Tekstilprøver finner du blant annet i alle Skeidars butikker, og her får du god hjelp til å velge blant et bredt spekter av materialer og farger. 

Mange av sofamodellene kommer med egne benvalg og armlen slik at du selv kan velge for eksempel smale metallben og et stilrent uttrykk, eller understell i tre og mer robuste detaljer. Du kan også velge mellom ulike nivåer av komfort - fra skåret skum som er det rimeligste, til formstøpt og dunfyll.

- Alle våre modulsofaer er nøye utvalgt med tanke på komfort og kvalitet, og er laget for å vare. Vi har også stor fokus på å tilby kundene våre valgmulighetene de trenger for å sette sammen sin drømmesofa. Derfor har vi nå kanskje Norges største utvalg av modulsofa, sier kategorisjef for stue - Håvard Skjørestad.

 

Les mer om våre mest populære modeller her: 

Edda: 

Edda fra Fagerheim kommer i moderne nordisk design, og har svært høy komfort. Edda modulsofa kan enkelt bygges til akkurat den størrelsen du ønsker, og kan leveres i alle tekstilene og fargene i Skeidars store tekstilutvalg. Se alle tilgjengelige moduler her.

Viken: 

Viken fra Fagerheim kjennetegnes av sin utrolige god komfort, samt høye kvalitet. Her får du i tillegg til ben, armer og tekstiltyper også to ulike komfortvalg! Velg skumputer for en støttende komfort og et rettere utseende, eller gi den en enda mykere komfort med ekstra dun- og fjærfylt topp på skumputene. Se alle tilgjengelige moduler her.

Hedda: 

Hedda er vår bestselgende modulserie fra Fagerheim. Med et nordisk, moderne uttrykk og  myke seteputer er dette en sofamodell som faller i smak hos de aller fleste. Skreddersy sofaen etter dine behov og tilpass ben og armer, samt velg deg materiale og farge fra vårt store tekstilutvalg. Se alle tilgjengelige moduler her.

Noor: 

Noor modulsofa fra Formfin har et elegant og klassisk utseende, og her får du 10 års garanti på ramme og seteputer. Noor sofa har mange valgmuligheter og den kan velges i alle tekstiler og farger fra hele Formfins store tekstilutvalg. Her kan du også velge ryggputer med en mykere komfort av lateks- og skumkuler, eller den litt fastere klassiske komforten med hele skumputer. Se mer om Noor her. 

Se vårt utvalg av modulsofaer her: