Modulsofa - Slik designer du din egen sofa

Synes du det er vanskelig å finne en sofa som matcher alle dine behov, eller går du kanskje med en designer i magen? Med en modulsofa vil du få friheten til å skape akkurat den sofaen som passer deg og ditt hjem. 

Hos Skeidar finner du flere ulike modulsystem fra vår egen kolleksjon i tillegg til kjente norske merkevarer som Formfin, Fagerheim og Hjellegjerde. Sett sammen ulike moduler til akkurat den formen og størrelsen du ønsker, og velg blant over 200 tekstiler for å få det uttrykket du er på jakt etter. Tekstilprøver finner du blant annet i alle Skeidars butikker, og her får du god hjelp til å velge blant et bredt spekter av materialer og farger. 

Mange av sofamodellene kommer med egne benvalg og armlen slik at du selv kan velge for eksempel smale metallben og et stilrent uttrykk, eller understell i tre og mer robuste detaljer. Du kan også velge mellom ulike nivåer av komfort - fra skåret skum som er det rimeligste, til formstøpt og dunfyll.

- Alle våre modulsofaer er nøye utvalgt med tanke på komfort og kvalitet, og er laget for å vare. Vi har også stor fokus på å tilby kundene våre valgmulighetene de trenger for å sette sammen sin drømmesofa. Derfor har vi nå kanskje Norges største utvalg av modulsofa, sier kategorisjef for stue - Stefan Skrede. 

 

Bli kjent med våre mest populære modeller her: 

NYHET - Pixel: 

Vi er stolte av å kunne presentere et av de mest fleksible modulsystemene noensinne! Med Pixel kan du sette sammen akkurat den kombinasjonen du trenger og kle den med et tekstil fra en stor og tidsriktig kolleksjon. Sofarammen kan være både høy og lav og komfort i putene kan være både fast og løs. Sammen med valg på armlen, ben og tilbehør ligger alt til rette for at du her kan fylle rommet akkurat slik du ønsker. 

Paso Doble: 

Paso doble hjørnesofa er en stor kosesofa med god sittekomfort. Den har mange og myke ryggputer, som kan flyttes rundt. Sofaen leveres i hele tekstilkolleksjonen fra Furninova, og med flere valg av ben kan man selv enkelt velge det designet som passer i din stue. Man kan velge mellom løse eller faste ryggputer med dun/fiberfyll eller kun silikonfiberballer.

Edda: 

Edda fra Fagerheim kommer i moderne nordisk design, og har svært høy komfort. Edda modulsofa kan enkelt bygges til akkurat den størrelsen du ønsker, og kan leveres i alle tekstilene og fargene i Skeidars store tekstilutvalg. Se alle tilgjengelige moduler her.

Viken: 

Viken fra Fagerheim kjennetegnes av sin utrolige god komfort, samt høye kvalitet. Her får du i tillegg til ben, armer og tekstiltyper også to ulike komfortvalg! Velg skumputer for en støttende komfort og et rettere utseende, eller gi den en enda mykere komfort med ekstra dun- og fjærfylt topp på skumputene. Se alle tilgjengelige moduler her.

Hedda: 

Hedda er vår bestselgende modulserie fra Fagerheim. Med et nordisk, moderne uttrykk og  myke seteputer er dette en sofamodell som faller i smak hos de aller fleste. Skreddersy sofaen etter dine behov og tilpass ben og armer, samt velg deg materiale og farge fra vårt store tekstilutvalg. Se alle tilgjengelige moduler her.

Construct: 

Construct kan designes med et stort utvalg av tekstiler i en rekke farger. En kan også velge både armlener, ben og høyden på fronten på Construct noe som gjør at en har god mulighet til å skape det designet en selv ønsker på sofaen. Construct kan videre tilpasses med ulike komfortvalg, her kan en velge mellom skumkomfort, pocketfjærer i putene eller en pute med innlegg av memory-skum som tilpasser seg deg. Med alle disse mulighetene er Construct modulsofa et av våre største og bredeste modulsystem.

Se flere modulsofaer her: