Designerens tips: Mørk maksimalisme


Bente Gabrielsen Mesinele, designer hos Skeidar, tipser om hvilke møbler og interiør som bringer høstens hotteste trend hjem til deg.

Materialene:

- Gull, messing og farget glass holder koken på trendbarometeret. Denne sesongens dype grønne er perfekt sammen med gylne detaljer og eksklusive bordplater i sort eller grønn marmor.

(Fra øverst til venstre: Agat Lysholder, Ann Lysholder, Klint Vase, Lotus Vase, Sara Fat, Brick Lysholder)

Mønstrene
- På pynteputer vil spennende mønstre sette prikken over i-en. Er du litt vågal, går du for en med tiger eller leopardprint! Se etter velur, gulldetaljer, frynser og broderier.

(Fra venstre: Chira pute, Leo pute, Maelle pute, Zoe pute, Lana pute)

Formene
- Med inspirasjon fra Art deco-stilen i Paris på 1920 og 30-tallet, er høstens kolleksjon hos Skeidar pakket med buer, sirkler og geometriske former og mønstre. Se for deg interiøret fra filmen Great Gatsby! Vi ser dette både på lykter, pynteputer, lamper og bilder denne sesongen.

(Fra venstre: Bue speil, Cosmos takpendel, San Sebastian lanterne, Bardi Telysholder, Black Marble Lady bilde)

Møblene
- De dype fargene har vært sterkt representert på de store interiørmessene i Paris og Milano. Velur og avrundede former gjør seg også gjeldende på møbelfronten. Se etter detaljer som buede armlen, velur, messing og marmor for et hint av luksus i hverdagen.

(Fra venstre: Tulip stol, Søren sofa, Piza Puff, Mito spisestol, Alisma sofabord)