De fineste designnyhetene

Sjekk ut designnyhetene, og forny hjemmet ditt med innslag av art deco, dyriske print og velur. 

Stannis sofa og stol er designet av Morten Georgsen, en av Europas mest kjente møbeldesignere. Elegant enkelhet og spennende funksjoner definerer hans design. Georgsen er tildelt flere internasjonale designpriser. Han begynte karrieren som produktdesigner hos Bang & Olufsen, og har i 27 år drevet sitt eget prisbelønte designstudio. Med sofaen Stannis har han skapt et skulpturelt uttrykk kombinert med god sittekomfort med flere skumlag. Det flotte velurtekstilet Celine er ØkoTex-merket.

 

Marmor + messing = sant

Et nytt sofabord er en enkel måte å fornye på! Corby sofabord har plate i marmor og messingfarget understell og er noe av det hotteste akkurat nå. Bordet passer like fint enten du har en liten 3-seter eller hjørnesofa og glir lett inn i de fleste stiler. 

Lange høstfrokoster

I en fin spisestue er det ekstra hyggelig å samles for helgens lange frokoster. Nyheten Corby med marmortopp finnes også som spisebord. Med stoler i myk og lun velur, for eksempel favoritten Charlton, og servise i trendy ravfarget glass, treffer du høyt på trendbarometeret.

Detaljene som teller

Skeidars eget designteam utvikler blant annet spennende lamper, puffer, puter, bilder og dekor. Disse kan være det lille krydderet som skaper et nytt uttrykk hjemme. Under har våre stylister satt sammen noen personlige favoritter i fargene sort, grønt, ravfarget og gull. Materialmiksen med skinn, velur, messing og viskose gjør interiøret mer interessant.