Hjemme hos MoteSilje 

Det sosiale og smarte spisebordet 

Sånn ble det! Vi gikk for rundt bord fra BoConcept hos Skeidar, og jeg er så utrolig fornøyd. Vi brukte lang tid på å finne det riktige bordet for oss, men når vi så dette så var det slik at vi begge falt helt for håndverket, fargen og utførrelsen på bordet. Det er mye spill i treverket som er i valnøtt og det kommer godt frem når solen står på. Dette er et bord vi skal ha lenge, og vi ønsket et noe som kunne fungere både i hverdagen, med et par gjester eller et selskap på 10-12 personer.

Noe av det geniale med dette bordet, er at platene ligger inne i selve bordet. Dermed trenger du ikke å tenke på at disse skal oppbevares noe annet sted. Dette var et viktig poeng for oss, for selv om vi har plass så synes vi det var lettere å bare ha platene så lett tilgjengelig.

Et rundt bord er sjarmerende og fungerer ypperlig både i hverdagen og til større selskap. Vi hadde nyttårsaften hos oss og alle 14 (!) gjestene kunne se hverandre mens vi spiste og pratet. Vi gleder oss til mange flere middagsselskaper og sammenkomster her, nå er det bare å få på plass resten av møblene. Ser for meg en kul vintage bartralle og en skjenk til finserviset. Vi skal muligens ha et teppe under bordet, men det har vi ikke helt bestemt oss for ennå.

Bordet heter Granada og du kan bestille det fra BoConcept/i alle Skeidars butikker. Batilda stolene er også fra Skeidar og de er veldig gode å sitte i. De kommer i flere farger, men jeg falt for denne duse fargenyansen.

Er du også på jakt etter drømmebordet eller møbler? Akkurat nå kan du gjøre et kupp på massevis av varer hos Skeidar. Masse fint og gode tilbud til deg som er på jakt etter møbler til hus eller leilighet. 

Psst! Se mer om Granada bordet her.