Malingen som gjør veggen levende


Opplev det unike utseendet til farget sparkel

Trendbildet utvikler seg stadig, og den siste tiden har vi sett at matt finish troner malingsmarkedet. Denne trenden vil nok også fortsette, men for de som vil prøve nye nytt i høst er farget sparkel fra Detale CPH en aktør som har blitt utrolig populær på kort tid.  

Må sees  

Ifølge Flüggers fargekonsulenter er det nå mange som lurer på hvordan de kan få "levende" finisher på veggene. 

Detale CPH er Nordens første produsent av farget sparkel og sparkelmaling, og er for tiden kun å få hos Flügger farve. Effekten man får av disse produktene er helt unik, og har man mulighet bør de oppleves. I tillegg til utstillinger i Flüggers butikker, kan man også se en nydelig og inspirerende utstilling hos Skeidar i Ski. Her kan man blant annet se sparkelserien KC14 Classic i Deep Blue, en nydelig mørk blåfarge

 

Gå for mørke farger

Det er de mørkere fargene som viser effekten aller best, og hos Skeidar Ski får man i tillegg gode tips til hvordan man kan style vegger som denne.

Med sparkelserien KC14 skaper man eksklusive vegger i hjemmet. Serien finnes i hele 37 dype, naturlige farger som er utviklet i samarbeid med designeksperter og trendforskere. Her finnes det virkelig noe for alle!

Effekten gjør at man enkelt kan transformere et rom, enten man ønsker å lage en kontrastvegg eller påfører produktet på flere vegger. Man kan også skape en unik stil ved å kombinere fargene med annen maling i rommet eller møbler og interiør.