Gi stuen et unikt, personlig preg

Tenker du at rosa vegger bare passer for åtte år gamle jenter? Mener du at et knallgult møbel midt i stuen er galskap, eller at minimalistisk, nordisk design ikke kan blandes med en klassisk stil? Da kan det være på tide med en tur innom oss! 

Siden oppstarten av et lite møbelsnekkeri på Ski, har Skeidar blitt Norges største familieeide møbel- og interiørkjede. I 1912 handlet det om kvalitetsmøbler som skulle gjøre norske hjem mer moderne til en fornuftig pris, og det gjør det fortsatt.

Din stue - ditt valg

Ønsker du en stue som gjenspeiler deg og din personlighet? Ja, da kan det hende at rosa er noe for deg. Enten du maler hele veggen rosa eller om du velger kule detaljer i tøffe farger. Uansett, resultatet blir ”wow!” når du velger med hjertet og holder deg til din stil. Dette skaper et unikt og personlig rom. 

Møbler etter din livsstil

Velg møbler som passer din livsstil og din stue. Stopp opp, og tenk etter hva du bruker stuen mest til. Hvor god plass har du egentlig? Er stuen et loungeområde hvor du slapper av og ser på TV? Trenger du et stort sofabord til puslespillkveldene? Eller er det veldig gulvkaldt så du trenger et deilig gulvteppe? Trenger du en hvilestol og leselampe til lesestunden eller en smart løsning til hjemmekontoret? Er stuen allrommet? Er det her dere er samlet bestandig, eller er det sjeldent flere enn fire her? Uansett, møblér etter hvordan du som oftest bruker stuen og hva er det plass til. 

Ha det gøy

Interiør trenger ikke være så seriøst. Lek med form og farge. En knallgul stol kan gi deg energi og glede. Det samme kan et lekent bilde eller friske blomster. Puter i flere farger og mønstre, en puff med gullkant eller et asymmetrisk gulvteppe. Alt er med på å skape personlighet og stil. Visste du at farger påvirker oss? Finn de fargene som gjør deg glad og som gir deg energi. Du skal tross alt leve i interiøret ditt hver dag, så pass på at det gir deg positive vibber!

Ny sofa?

En sofa er noe de aller fleste av oss har i stuen. 2-seter, 3-seter, U-sofa, hjørnesofa, hjørnesofa med åpen ende, skinn, tekstil, dunputer, koldskum... utvalget og tilvalgene er mange. Her er 5 ting du bør tenke på når du skal kjøpe ny sofa: https://www.skeidar.no/inspirasjon/ny-sofa-/

Se våre eksempler på stuer med litt ekstra personlig preg, og la deg inspirere!