Gjør hjemmet klart for gjester på et blunk

En sovesofa er perfekt for deg som har liten plass eller ønsker ekstra soveplass til gjester. 

Å gå til innkjøp av sovesofa er en veldig smart og praktisk investering, men det er ikke alltid like lett å vite hvilken man burde gå for. 

Design og funksjonalitet

Ønsker du en sovesofa som skal fungere både som seng eller sofa, eller har du god plass på et eget gjesterom? Se på hvor mye plass du har og ta mål av rommet hvor den skal stå. Det er også lurt å tenke over hvilke funksjoner sofaen skal ha og hvor ofte den skal brukes. Til sist bør du se på om den har et design du synes er fint, og at den passer inn hjemme hos deg. 

Hos Skeidar har vi et bredt utvalg av praktiske og komfortable sovesofaer i mange ulike stilarter og prisklasser.

Se vår produktguide her!

Elbeko - Sofa og seng i ett 

En flott sofa med innebygget madrass og fås som 2-seter eller en noe lengre 2,5 seter. Madrassen har bonellfjærer som gir en god komfort og støtte, og gjør den til et godt valg for deg som oftere har behov for å bruke sofaen som seng. Elbeko sovesofa er både en flott sofa og en god seng, alt i ett møbel. Den fås i alle Skeidars tekstiler, men er kun tilgjengelig i lys grå på nett. Forhør deg gjerne hos din Skeidar butikk for å se hele utvalget. 

Sacramento - Vår bestselgende sovesofaserie 

Fås i mange ulike oppsett og har et allsidig design som passer inn i de aller fleste hjem. Har i likhet med Swansea god komfort når den brukes som sofa, og oppleves som litt fastere når den brukes som seng. Ønsker man en litt mykere seng anbefaler vi Sacramento overmadrass som har tilpassede mål. Sacramento har ellers skjult oppbevaringsrom på noen av modellene, og kan tilpasses etter ditt ønske når det kommer til farge og tekstil. Forhør deg gjerne i din Skeidar butikk for valgmuligheter. 

Troy - Hjørnsofa, daybed eller seng

Troy sovesofa er en praktisk og fleksibel hjørnesofa med myke ryggputer. Den vendbare sjeselongen kan lett snus, slik at den forvandles til en daybed. Med skjult oppbevaring under sjeselongen, har du også god plass til å lagre sengetøy og overmadrasser. Troy sovesofa er et perfekt valg til mindre rom, da den lett kan forvandles mellom hjøresofa, daybed og seng.

Swansea - Praktisk og plassbesparende 

En flott sovesofa med sjeselong som også kan vendes. Swansea har skummadrass-puter i alle flater, og har dermed god komfort når den brukes som sofa, og er noe fastere når den brukes som seng. Swansea har en praktisk uttrekksmadrass under 2-seteren som er trukket i samme tekstil som resten av sofaen. Forhør deg gjerne i butikk for andre tekstil- og fargevalg.

Perugia - For den lekne 

Perugia sovesofa er en moderne sofa med et mer lekent design. Ryggen kan justeres i vinkler og ryggputene kan slås opp og ned individuelt. De rette linjene og nette utseende gjør at den for eksempel passer like godt i entréen eller garderoben som en komfortabel sittebenk eller som en sovesofa på gjesterommet. Se utvalget av farger og tekstiler her.

Malling - Stilren og moderne 

Design-yndlingen Malling er en nett og samtidig solid sovesofa. Den har en enkel uttrekksfunksjon, og god liggekomfort med pocketfjærer i både sete og ryggputer. Malling passer godt inn i moderne, nordiske hjem og kan fås i fargene dypgrønn og lysgrå. Forhør deg gjerne i butikk for andre fargevalg.