Derfor bør du velge en regulerbar seng

Det er flere gode grunner til hvorfor du bør velge en regulerbar modell neste gang du skal kjøpe ny seng. Se ekspertens tips her! 

Først og fremst vil en regulerbar seng gi deg økt komfort dersom du har smerter i kroppen eller andre plager som gjør at du sover urolig. 

- Har du for eksempel ryggproblemer bør du ha en seng hvor det er mulig å heve fotenden og hodedelen litt, slik at det minsker presset på korsryggen. Dette gjør at du ligger bedre, noe som gjør at du sover bedre, forteller Skeidars ekspert og møbelselger Joakim Delsom.

 

 

1) Finn din optimale liggestilling

2) Reduser smerter og plager

3) Bli kvitt snorkingen

4) God hvile også på dagtid

 

 

 

Ved hjelp av unik teknologi og smarte funksjoner kan du enkelt justere deg frem til din optimale liggestilling. Dette gjør du enkelt via en medfølgende fjernkontroll eller via smarttelefonen din.

Bonustips! Enkelte senger kommer også med en minnefunksjon som gjør at du kan lagre din favorittposisjon når du først har funnet den. 

Reduserer snorking

Visste du at en regulerbar seng kan redusere snorking? Helt sant! Ligger du flatt i sengen vil dette i større grad kunne føre til snorking - Du kan redusere snorking ved å heve hodeenden ca 10 cm, og så vil du puste lettere om natten, tipser Joakim.

Vinn-vinn for både deg og din partner! 

God hvile - også på dagtid

Men en regulerbar seng får du mer enn bare en seng som er god å ligge i om natten! Det blir også enklere og mer komfortabelt med andre aktiviteter som for eksempel å lese eller å se på TV. - Det er også det perfekte sted for å nyte lange frokoster, eller bare et godt sted å hvile bena etter du har vært på jobb, poengterer Joakim. 

Hos Skeidar finner du et bredt utvalg av regulerbare senger i ulik design og i ulike prisklasser fra merkevarer som Svane, Jensen og Wonderland, samt vårt eget merke XOV. Bli kjent med de ulike modellene her! 

Tips! Klikk deg inn på din favoritt for å velge størrelse, farge og tekstil.