Hekta på Bouclé? Les mer om trenden her!

Mykt og loddent bouclétekstil entret trendbildet i 2021, men vi er absolutt ikke ferdig med det. Se våre favoritter her!

Teddytekstilet Bouclé har tatt oss med storm, og vi drømmer om å innrede stuen med komfortable sofaer og lenestoler i spennende tekstur og aller helst kremhvite nyanser. Kort forklart består boucle av “vevd eller strikket stoff fremstilt av bouclégarn, og som gir stoffet en ruglete overflate”. Dette gir et mykt, men samtidig slitesterkt resultat noe som nok er grunnen til den økende populariteten verden over. Her får du den perfekte kombinasjonen av komfort og eleganse.

 

Sjekk ut våre sofaer og hvilestoler i det populære tekstilet her!

Westin sofa

Bestselgeren Westin sofa er en røff og industriell sofa, men fås nå med en lys, moderne vri - nemlig i beige bouclétekstil og med smale, sorte ben. Westin har en ekstra god sittedybde og komfort, og her får du et kvalitetsmøbel som holder over lang tid. Westin sofaserie leveres i en begrenset, men nøye utvalgt kolleksjon av farger og trekk, og kan blant annet fås som 1-seter, 2-seter, 3-seter, hjørnesofa og med tilbehør som pall og nakkestøtte.  

Aria sofa

Sjekk ut denne lekre sofaen fra Furninova! Aria er en moderne og organisk formet loungesofa. Sofaens lave ben i kombinasjon med den buede ryggen og det dype setet gjør at dette er en fantastisk flott loungesofa som innbyr til en avslappende stund. Aria loungesofa kan fås som både 3-seter og som 3-seter med sjeselong. Her trukket i det trendy og myke Gianni bouclétekstilet i en nydelig kremhvit farge.

Paloma sofa

Paloma sofa fra Furninova er en flott skandinavisk designsofa med elegante kurver og fine organiske linjer som gjør den både moderne og tidløs på samme tid. Her sett i trendy, rustrødt bouclétekstil, og med sorte metallben. Paloma fås i flere størrelser, og du kan velge mellom farger og tekstiler fra hele Furninovas tekstilkolleksjon. Besøk oss i butikk for å se alle valgmuligheter. 

Rome lenestol

Stressless Rome lenestol er en lenestol med et moderne nordisk design og kjennetegnes av svært høy komfort. Stolen er først og fremst designet for å bevege seg med deg, og har et mer lekent uttrykk i det at den oppfordrer til mer varierte og kreative sittestillinger. Fås i en rekke ulike tekstiler, blant annet i offwhite bouclétekstil!

Gorm hvilestol

Gorm stol er en moderne, organisk formet stol med god sittekomfort, designet av svenske Furninova. Stolen preges av høy kvalitet og detaljer som gjør den unik og ulik alle andre, og gjør seg bra som et ekstra element i en sittegruppe. Fås både i kremhvitt og bronsefarget tekstil. Besøk oss i butikk for et enda større tekstil- og fargeutvalg.  

Alexander hvilestol

Alexander hvilestol er en nett og liten suppleringsstol med et omsluttende og organisk design. Det litt store og omsluttende stolsetet i kombinasjon med tynne og lette ben, gir en moderne formkontrast med tykt oppe og lett nede. Passer som en ekstra hvilestol i en liten stue, på et kontor eller moderne barnerom. Fås i offwhite bouclétekstil.

Kilde: snl.no