Husk morsdag - se de beste gavetipsene her!

Søndag 13. februar feirer vi morsdag! Den perfekte anledning til å glede alle gode mødre der ute med litt ekstra oppmerksomhet. 

En blomsterbukett slår aldri feil! Legg til en fin vase, og så har du en gave som varer mye lenger. Fyll den med friske eller kunstige blomster og gi bort deilig vårstemning. Du kan også sørge for at det blir ekstra koselig å være hjemme med velduftende og dekorative duftlys eller duftpinner.

Vi elsker disse pynteputene som både skriker vårstemning og fresher opp enhver sofakrok. Mix og match farger og materialer for en spennende kombinasjon. Ønsker du å skjemme bort mor litt ekstra har vi også mye fint på tilbud i vår småmøbel-kategori akkurat nå!

Alle travle mødre der ute fortjener å sove som en dronning! Skjem bort mor med deilig, mykt sengetøy eller et flott sengeteppe! Vår soveromskolleksjon er nøye utvalgt, og består av sengesett, sengetepper og putevar i matchende farger og kvaliteter.

Kanskje har du en mor som heller vil skjemme bort andre med å kokkelere på kjøkkenet og være vertinne? Se hvordan du kan bidra til nydelig matlaging og en flott borddekking her! Bonustips: Sjekk ut de superpopulære Twisted lysene i freshe farger!