Inspirasjon til påskebordet

Slik skaper du påskemagi både inne og ute! 

De etterlengtede fridagene er snart her, og vi ser frem til fine dager i vårsola sammen med familie og venner. Enten du er på hytta på fjellet eller tilbringer ferien i storbyen er det fint å gjøre litt ekstra stas på frokosten eller middagen. Se hvordan Skeidars stylist dekker opp til påskefeiring både inne og ute.

 

Heller du mest til det tradisjonelle er det populære Cleo servise i gult en sikker vinner. Her kan du også mixe og matche tekstiler med tradisjonelt påskemotiv med ensfargede duker, servietter eller dekkebrikker i materialer som for eksempel ull, lin og jute. Dekor som henger fra taket og "svever" over bordet er en fin måte å skape et blikkfang på. Her kan du bruke kreativiteten og skape din egen med kvister, blomster og pynt. 

Påskestemning på hytta 

Kombiner tradisjonelle detaljer og påskemotiv med naturlige elementer som kvister og selvplukkede blomster for et vårlig og stemningsfullt resultat. For en enklere løsning kan du sjekke ut vårt utvalg av kunstige planter og blomster fra Mr. Plant som kan brukes år etter år. Her har vår stylist ellers gått for servise i Stengods som gjør seg godt i den naturlige stilretningen, samt sørget for at nok lanterner og lys gjør at man kan bli sittende utover kvelden. Sørg også for at alle holder varmen med ullpledd, og ellers sitter godt med for eksempel myke lammeskinn eller sitteputer.