Dette ønsker vi oss NÅ

Denne høsten er vi inspirert av tidligere tiår. Se hva våre trendeksperter ønsker seg aller mest denne sesongen.

  Lars-Kristian Østby, kategorisjef for stuen:

Min favoritt: Sidamo sofabord som er designet av den kjente designeren Morten Georgsen eksklusivt for Skeidar. Understellet kommer i heltre hvitoljet, sort eller røkt europeisk eik. Dette håndlages ett og ett av vår kvalitetsprodusent for tremøbler. Ekstra tykke marmor bordplater designet av Bente Gabrielsen Mesinele leveres i hvit Carrara, sort Nero Marquina eller grønn Verde marmor fra Italia og Spania.

Platene er skåret ut av Europas fremste leverandør av høykvalitets marmor. Bordplatene håndpoleres til perfeksjon. Min favorittkombinasjon er grønn Verde marmor med røkt eikeunderstell. Hinsides fint!

 Linda Marie Schøyen, kategorisjef for tekstil:

Min favoritt: Chiara pyntepute er min absolutte favoritt denne høsten! Det virker som mange er enige med meg i det, siden vi snart er helt tomme. Så løp om du vil sikre deg en!

Ellers digger jeg Leafy og Fly putetrekk. Jeg liker dem både på grunn av grønnfargen, at de har botanisk motiv og at det er trekk jeg enkelt kan skifte etter sesong.

 

 Marianne Eidsæther, kreativ leder:

Min favoritt: Drømmesofaen min er designikonet Osaka fra BoConcept. Den har et retropreg og er leken samtidig som den oser design. Den er så sexy! Helst i grønn velur!

 Beth Tjelmeland, kategorisjef for dekor:

Min favoritt: Farget glass er et must! Bea lysholder og Klint Vase er en av de fineste denne høsten synes jeg. De kommer i den lekreste grønne tonen. Vasen er så fin og skulpturell at den ikke trenger blomster i for å være dekorativ.