Enkle tips til et bedre hjemmekontor

Bli klar for en ny start! Sjekk ut tipsene som øker trivselen på hjemmekontoret her. 

Gjør hjemmekontoret til en naturlig del av hjemmet, samtidig som du skaper en egen sone for jobb og studier. Vær bevisst på at komfort, funksjonalitet og ikke minst innredning spiller inn på hvor produktiv arbeidshverdagen er. Det er ikke mange grep som skal til, men først og fremst er det viktig å tenke over hva som gjør at du trives eller eventuelt mistrives på hjemmekontoret. Blir du ofte forstyrret? Har du tilstrekkelig med lys? Og hvordan er arbeidsstillingen din?

Stressless på hjemmekontoret 

Dette med arbeidsstilling er et godt og ikke minst viktig sted å starte. Velg en kontorstol som passer deg og din kropps behov. Sitter du lenge om gangen? Trenger du en stol med eller uten armlen? Og bør den ha høy eller lav rygg? Hos oss finner du et bredt utvalg kontorstoler for alle behov og i alle prisklasser. For eksempel kan du nå få ren Stressless komfort på hjemmekontoret med fantastiske Rome, Wing eller London. Stolene har et klassisk design som passer inn i de fleste moderne, nordiske hjem. Verdt å vite er at disse kan fås med både lav, medium og høy rygg og i ulike farger og tekstiler.

Se vårt utvalg av kontorstoler her: 

Praktiske løsninger for mindre rom 

Ikke la hjemmekontoret ta over hjemme ditt! Sørg for gode oppbevaringsløsninger som gjør at det er enkelt å "rydde bort" kontoret etter endt arbeidsdag. Stua eller soverommet ditt skal tross alt være soner for avslapping utenfor arbeidstid. Sjekk for eksempel ut de stilsikre skrivebordene Paris og Amsterdam! De har god plass til oppbevaring og et flott design som gjør at de også kan fungere som et konsoll- eller avlastningsbord utenfor arbeidstid. Nyheten Pullup reol med skrivebord er perfekt for deg som har litt mindre plass eller åpen kontorlønsning. Her får du både en dekorativ og praktisk reol i kombinasjon med en skrivebordsplate som du enkelt kan skjule når du ønsker. 

Se skrivebord og oppbevaringsmøbler her: 

En liten makeover 

Skap ditt eget kreative hjørne eller rom og sørg for at dette er et sted du slapper av og liker å være. Ideellt sett bør du ha god utsikt fra der du sitter. Sitter du på et lukket rom er det smart å sitte i nærheten av en god arbeidslampe eller et vindu slik at du får inn dagslys uten at dette blender skjermen. Fyll tomme vegger med bilder og motiver som inspirerer deg eller gjør deg glad! 

Få stilen - se produktene fra artikkelen her:

Visste du at fargen du har på veggen også kan påvirke arbeidsdagen din? Helt sant! Enkelte farger kan faktisk bidra til å løfte humøret ditt eller få deg til å jobbe mer effektivt og målbevisst. 

SE OGSÅ: Velg riktig farge til hjemmekontoret