Kle opp soverommet

Drøm deg bort i vår nydelige kolleksjon av sengetøy. 

Hvem elsker ikke å slumre litt ekstra om morgenen og krype inn under dyna igjen når kulden først setter inn? Da er det deilig å unne seg litt ekstra luksus i tillegg! Vår soveromskolleksjon er nøye utvalgt, og består av myke sengesett, sengetepper og putevar i matchende farger og kvaliteter som bomull, velur og cordfløyel. Du kan enkelt mixe og matche dine favoritter. Se hele kolleksjonen her!

Chill sengesett
Chill fås i flere flotte, dype farger som grå, mørk blå, sennepsgul og dempet rød. Sengetøyet er i 100 % bomull og er vasket for ekstra mykhet.

Cara sengesett
Cara har et nordisk blomster- og bladmønster i en tidløs og klassisk fargekombinasjon. Mønsteret er printet på en fin og langfibret bomullssateng. Sateng er en vevemetode som gir et lekkert og blankt sengetøy, metoden gir en glanset overflate og en mattere bakside.

Forma sengesett
Forma har et grafisk fiskebensmønster som oppfattes moderne, samtidig som det gir en klassisk og tidløs look. Mønsteret er printet på en fin og langfibret bomullssateng og føles mykt og behagelig mot huden. Dette sengesettet fås også i et utvalg farger og størrelser. De nøytrale fargene gjør at Forma passer inn på de fleste soverom. 

Saga sengesett

Saga sengesett har et delikat bladmønster i behagelige farger. Mønsteret er printet på en myk, deilig og sval bomullskvalitet. Her benyttes bomull med lange fibre som gir sengetøyet en jevn og glatt overflate, og som vil oppleves mykt og behagelig mot kroppen. En tett og fin vevskonstuksjon gir en god slitestyrke du vil ha glede av lenge.

Ella serien 
Har du valgt deg ut en favoritt? Kombiner ditt sengesett med deilig myke Ella sengeteppe og putevar i bredstripet cordfløyel og velur for en komplett look. Ella serien er moderne og urban, men likevel klassisk og de ulike fargene matcher alle våre nye sengesett. Ella kommer i fargene grå, petroleum, marineblå og champagne.