Lekre detaljer til soverommet

Sjekk ut Jensen Majestic Collection, og forny soverommet med kjempefint tilbehør!

Lad mobilen med nattbordslampen

Den høye og stilige bordlampen Add-on har to funksjoner – leselys og trådløs lading i ett! Lampen er pulverlakkert i sort og har justerbar skjerm. Lyskilden er tilbaketrukket i skjermen, noe som gir et godt og jevnt leselys som ikke blender eller sjenerer partneren.

For å kunne bruke ladeplaten på lampen må telefonen, smartklokken eller ørepluggene være kompatibel med Qi-ladning. I tillegg til ladeplaten finnes et USB-innstikk på siden av lampefoten, slik at du kan lade to enheter samtidig. Her kan du også lade annet utstyr som ikke er kompatibelt med Qi.

Forny med nattbord

Nattbordet Charon har bordplate og hylle i eik, white washed eller sort. Bena er sorte uavhengig av fargen på bordplaten. Bordet har skjult rom for lagring. Mål: L:39 D:35 H:62cm.

Er sengen din høy? Eicon Tall nattbord er utviklet til våre høyeste senger og er høyere og større enn tradisjonelle Eicon. Skuffen har softclose. Praktisk innvendig feste til ladekabel. Oppbevaringshylle i mørkebrunt skinn under skuffen. Nattbordet finnes i tre ulike finisher: Eik, white washed og sort. Mål: B:45 D:40 H:72,5cm.

Frokost på sengen

Add-on tray er perfekt til frokost i sengen eller som et serveringsbrett.

Fold ut bena på brettet og vips har du et stødig og funksjonelt bord som passer perfekt til frokost i sengen. Ved å folde bena sammen får du et elegant brett. Bordplaten er i heltre og leveres i eik, white washed eik og sort. Bena er laget i pulverlakkert stål. Bordplaten måler 60x38 cm og er 2 cm tykk. Høyde: 25 cm på ben (4,2 cm sammenfoldet).