Norsk, bærekraftig design til den norske sommeren

Endelig er tiden inne for å nyte late dager i solen, og lange sommerkvelder. Vi går den norske sommeren hjertelig i møte, og lengter etter å friske opp uteplassen. 

Og hva passer vel bedre enn utemøbler laget for nettopp norske forhold? Nyheten Ario fra Dynoform passer den kvalitetsbevisste! Serien består av av flere ulike bord, stoler, krakker og benker som er laget av nøye utvalgte bærekraftige materialer. Dette er møbler som du kan nyte lenge, og som har et rent, enkelt og tidløst design.

Tekstiler til sommersesongen 

Ario passer like bra om vinteren som om sommeren, men om sommeren vil vi gjerne sitte mykt og godt, og lenge om gangen. Velg deg ut dine favoritter blant sesongens nye tekstiler og få et fresht, sommerlig uttrykk. Her har vår stylist gått for serien Palms i hvitt og blått palmeprint og Marie pute i blå linstruktur. Du kan fint mikse og matche ulike tekstiler, farger og mønstre for å gjøre uteplassen mer personlig. Se alle sesongens tekstiler her

Når du har gjort det lunt og hyggelig med duker, puter og pledd er det dekoren som står for tur. Sjekk ut våre nyheter blant vaser, lysholdere, lanterner og blomsterpotter her.

Få stilen her: