Ny stue på 1-2-3

Den enkleste måten å fornye stuen på er gjennom interiøret. Ved å bytte ut puter, lamper, bilder, gardiner og kanskje et nytt teppe - får man gjerne hele stuen til å fremstå som ny. Her er noen av våre favoritter!

Gulldetaljer 

Drøm deg bort, og bli inspirert av deilige, ekslusive gulldetaljer. Emily pyntepute i velur får du i gull og mange andre fantastiske farger. Emily kommer også i forskjellige størrelser, og har dunfyll. Gull sammen med sort er en vinner!

Puffer og paller 

Blant vårens nyheter finner du mange fine puffer, paller og krakker i trendy materialer som velur og kordfløyel. Alltid praktisk som ekstra sitteplass eller til å hvile bena på. Eller hva med et nytt trillebord eller konsollbord til å sette fram dine fineste pyntegjenstander på?

Lys og bilder 

Det er vel ingenting som setter stemningen bedre enn lys. Lys opp stuen og sjekk ut vårt utvalg av lysholdere, lysestaker og lanterner i alle former og fasonger.

Og ønsker du å ha noe fint å hvile øyet på har vi nå oppdatert sortimentet med en rekke nye bilder med fine, moderne motiver.