Klassisk med en twist - få stilen

Gå høsten i møte med myke tekstiler i ull og velur. Varme toner i orange- rust og okergult løfter den klassiske stilen og gir en energisk touch. 

Få den klassiske stilen i stuen med flotte, tidløse møbler! Viken sofa er vår toppmodell fra Fagerheim, og kan bestilles i flere ulike størrelser, farger og tekstiler. Viken hvilestol i lysegrått tekstil skaper en helhetlig stil og en hyggelig sittegruppe med rom for flere. En miks av duse naturfarger og mørke, kontrastrike tresorter og detaljer er typisk for en klassisk stil, og her har vår stylist brukt Nikki sofabordsett med bordplate i mørk brun ask og understell i sortlakkert stål.

Spiseplassen 

Town spisebord er en klassisk og tidløs bordserie. Bordet er utviklet slik at det sammen skaper en harmonisk helhet med resten av Town-serien. For eksempel Town vitrineskap i sortbeiset og lakkert eik. Town spisestol i Matiss snow skaper en komplett look og en fin kontrast. Serien kan grunnet sitt tidløse design enkelt kombineres med det du allerede har hjemme.

Interiør med en twist 

Disse fargene fungerer som en energipille på lange høst- og vinterkvelder. Varme, glade toner i orange, rust og okergult løfter både humøret og den klassiske stilen. Med Dina hvilestol i Eros Bronse velurtekstil får du både komfort og spennende design i ett. Stolen er stor på størrelse og byr til både avslapping og hygge. Rett og slett et blikkfang. Ønsker du noe mer subtilt er tekstiler som pledd, pynteputer og gardiner alltid en enkel måte å fornye på. Emily-serien er vår bestselgende serie av velurputer og gardiner, og fås i mange flotte farger.