Moderne materialmiks - få stilen

Skap en fresh stil med nye og fargerike tepper, bilder, vaser og dekor! Se etter materialer som marmor, messing, kordfløyel, velur og farget glass. 

Corby sofabord er et smykke i seg selv! Med marmorplate og understell i krom, messing eller sort passer det inn i de aller fleste stilretninger. Bordplaten er laget av ekte marmor som er et naturmateriale, og gjør hvert bord helt unikt. Klassisk og flott, men samtidig moderne. Fremhev stilen med et tykt, glansfull og mykt teppe i din favorittfarge. Sjekk for eksempel ut bestselgeren Boston viskoseteppe, og velg blant flere ulike farger og størrelser.

Spisestue 

Alba spisebord i lyslakkert eikefinér og sort metall har et minimalistisk og aktuelt design. Runde spisebord er svært populært i moderne, nordiske hjem, da de er både plassbesparende, men også sosiale og inkluderende for alle. Kombiner med Neo spisestol i nydelig grå kordfløyel for å fremheve en trendy og retroinspirert look. Prikken over i-en her er flott dekket bord med matchende bordtekstiler og servise i stengods.

Dekor 

Her har vi et bredt utvalg for den fargeglade - finn dine favoritter og slipp kreativiteten løs. Du kan for eksempel gjøre en enkel fornyelse med puter, pledd og matchende dekor i farget glass. Sjekk ut Unique-serien som består av vaser i håndlaget glass, og som varierer i både størrelse og utseende. Pynt opp med ekte blomster eller finn dine favoritter blant vårt sortiment av kunstige planter og blomster her