Røft og industrielt - få stilen

Forny hjemmet i høst med en moderne blanding av møbler i skinn, røft treverk og rått metall. Denne stilen kan enkelt gjøres både personlig og unik, og du kan velge å holde den minimalistisk eller krydre den med spennende dekor.

Westin-serien er en stor favoritt i norske stuer! Med sin solide ramme og slitesterke hud er dette en kvalitetssofa som holder over tid. Den passer godt til en røff og industriell stil, men blir ekstra innbydende med deilige myke puter og pledd i fine høstfarger. Rockwood sofabord passer perfekt inn her! Bordet er laget av resirkulerte materialer og hvert bord er dermed helt unikt.

Spisestuen 

Calia-serien passer flere stilarter, og gjør seg også godt sammen med en industriell og minimalistisk stil. Serien er laget av oljet heltre med tydelige kvister. Spisebordet har en børstet rustikk finish, som kompletteres av understellet i sortlakkert stål. Den solide platen i heltre har synlig kvist og sprekker som gjør hvert eneste Calia-møbel naturlig unikt. Kombiner med Chicago spisestol i kunstskinn for en komplett look.

Interiør 

Vi elsker denne kombinasjonen av treverk, skinn og sorte detaljer blandet med tekstiler og dekor i flotte høstfarger og gylne nyanser. Finn dine favoritter blant høstens nyheter og skap en helt egen vri!