Skandinavisk lys - få stilen

Avslappet stemning, delikate og lyse jordtoner og naturlig treverk preger denne behagelige stilretningen. 

Milano sofa fås nå i nydelig sandfarget tekstil! Sofaen har dype seter og myke puter som inviterer til avslapning, og gir deg en komfort helt utenom det vanlige. Kombiner med Calia-serien i heltre for å understreke den naturlige stilen, men også gi litt varme til rommet.

Tips! Milano sofaserie kommer i flere ulike oppsett, og fås i et bredt utvalg tekstiler. Det er også mulig å kjøpe løse trekk til Milano slik at du enkelt kan forandre uttrykk når du måtte ønske. Forhør deg i din Skeidar butikk! 

Spiseplassen 

Nyheten Aston spisebord i hvitoljet eikefiner gir sammen med York spisestol  en moderne stil som passer inn i de aller fleste hjem. Bordet kan enkelt forlenges med tilleggsplater og gir dermed plass til enda flere middagsgjester. Sjekk også ut Aston skjenk og vitrineskap som sammen skaper en fin helhet til spisestuen og hjemmet.

Interiør 

Lyse, beige farger og jordtoner preger denne stilen på tekstilfronten. Myke puter og deilige ullpledd skaper ikke bare en lun og god stemning, med de naturlige elementene som bomull, lin og ull spiller også en viktig rolle i den Skandinaviske stilretningen. Moderne dekor med materialer som glass og steingods passer også inn her.