Se høstens tekstilnyheter

Høstens varme og lune farger har begynt å gjøre sitt inntog på interiørfronten. Se våre favoritter! 

Sommeren er kanskje ikke helt over ennå, men vi gleder oss allerede til å sitte foran peisen blant myke puter og pledd. Høstsesongens nye pynteputer kommer i nydelige toner i beige, rosa, gull, oker og rustrødt. Mix og match dine favorittfarger og tekstiler, og gi stuen hjemme et løft! 

Basisputer + spennende motiv 

Bestselgeren Emily velurpute fås nå i enda flere farger og i tre ulike størrelser! Alle Emily pynteputer leveres med innerpute av dun og fjær, og har deilig velurtekstil av høy kvalitet. Nyheten Pascal dunpute kommer i elegant viskosevelur og tidsriktige flotte farger. Tekstilet gir en flott glans som gir et eksklusivt løft til ethvert rom! Leah er vår serie av putetrekk som gir en enkel og ikke minst budsjettvennlig oppfriskning til hjemmet! Dette er alle såkalte tidløse basisputer som fint kan kombineres med andre fargerike motiver for et mer spennende uttrykk. Sjekk for eksempel ut disse nyhetene! 

Komfort og hygge 

Gjør sofaen eller godstolen enda mer innbydende med et deilig, varmt pledd! Høstens fine tekstilnyheter inkluderer nemlig pledd i matchende farger og med ekstra myke kvaliteter som flanellfleece, teddy og fuskepels. Se nyhetene her!