Sesongens fineste teppe

Viskosetepper er fortsatt et av de hotteste og mest trendy kjøpene du kan gjøre på teppefronten i år!

Elegante viskosetepper er fantastisk myke og gir et helt spesielt uttrykk. Den skinnende overflaten reflekterer lyset på en vakker måte. Ikke rart disse er blitt favoritt på så kort tid! Et viskoseteppe løfter interiøret enten du har en minimalistisk eller mer klassisk stil hjemme.

Elegante Scottsdale er et teppe med en dempet glans. Finnes i sølv og mørk grå.  

Skeidars erfarne designere og teppeinnkjøpere har nøye håndplukket de nyeste viskoseteppene våre slik at du kan være trygg på at du fornyer med den beste kvaliteten og de siste trendfargene.

-Både sølv, antrasitt og dypere fargetoner er hot, og passer perfekt til sesongens pynteputer i velur, med dyreprint, blomster, ornamenter og frynser, tipser designer Bente Gabrielsen Mesinele i Skeidar.

Boston viskoseteppe har en vakker glans og finnes i flere fine farger og størrelser.

Produktsjef Lars-Petter Svendsen har 32 års erfaring med tepper, og har et godt tips til deg som er på teppejakt:

-Velg en ekstra stor størrelse – gjerne 200x300 cm – for å understreke den luksuriøse stilen og få en digg loungestil i stuen. De fleste bruker for små tepper hjemme, og du vil se stor forskjell om du går opp i størrelse. Teppet vil ramme inn møblene på en god måte.

Lys opp stuen med Totoki teppe fra BoConcept. Teppet er mykt og eksklusivt og har et klassisk design med en lekker frynsedetalj. Finnes i tre farger – sølv, bordeaux og blått. Totoki er utstilt i utvalgte Skeidar-butikker og er bestillingsvare.

Slik tar du vare på teppet ditt - SE OGSÅ: Viskosetepper - tips og triks