Sesongens interiørtrender - Finn din stil!

Vi ønsker våren velkommen! Lysere tider er i vente, og da passer det ganske bra å introdusere hjemmet for litt nye farger og friske opp interiøret. Se sesongens trender her - og finn din favorittstil!

1) THE DREAMERS

For de som elsker pasteller! Et litt feminint tema med søte glassvaser, klart glass, sukkersøte tekstiler og messing. Temaet kan tolkes på flere måter, enten ved bruk av grafiske former og print eller ved bruk av florale print sammen med den søte dekoren. 

2) DESERT TONES

Fargene i dette temaet er typisk naturlige og sydlanske røde rusttoner som ofte er litt bleket i fargen. Beige er også viktig, komplementert av de litt roligere grønnfargene. Se etter dekorartikler i tre, keramikk, terrakotta og håndlaget farget glass. Tekstilmessig passer bomullsvelur, lin og bomull godt inn. 

3) BEACH RESORT 

Deilige nedtonede blåfarger og beige- og gråtoner som minner om sand er farger vi elsker å bruker i sommerhalvåret. I dette temaet finner du grov keramikk som er håndglasert med flere fargepigmenter, grovt treverk og naturlige tekstiler i lin og bomull. 

4) THE WORKERS

Hovedvekt på det moderne, hvor det grafiske, lekne og kontraster spiller hovedrollen. Her ser vi et tydelig fokus på at også det masseproduserte skal ha en form for håndlaget følelse. Tekstilene er gjerne ensfarget, men med strukturer som for eksempel velur, cordfløyel og boucle. Det sorte, hvite og grå gir et ungt uttrykk til denne trenden. Passer sammen med moderne møbler i sort og hvitoljet eik.