Stolen som oppfyller alle dine ønsker

Ta komforten til et nytt nivå! Med eksklusive Stressless® Rome kan du skape deg den ultimate sitteopplevelsen, og få en stol som er skreddersydd til både deg og hjemmet ditt.

Stressless® stoler er uten tvil best kjent for sin legendariske sittekomfort, samt stilfulle design. Nyheten Rome er intet unntak, men skiller seg ut ved at den er skapt basert på kunders tilbakemeldinger og ønsker. Stolen er først og fremst designet for å bevege seg med deg, og har et mer lekent uttrykk i det at den oppfordrer til mer varierte og kreative sittestillinger. Dette sikrer at du ikke blir sittende altfor lenge i en og samme posisjon.

Skreddersydd til deg

Stolens elegante, buede ryggstøtte og markerte sømmer gir stolen ekstra særpreg, men den er like fullt designet for å passe inn i de aller fleste nordiske hjem. Du kan selv velge blant en rekke ulike farger, tekstiler og hudtyper, samt ulike understell og høyde på ryggstøtten.

Du kan også være trygg på at du får alle de klassiske funksjonene til en Stressless® hvilestol, inkludert en rekke premium funksjoner. Stressless® Plus™-systemet sørger for maksimal komfort og støtte til hode, nakke og korsrygg, og BalanceAdapt™ tilpasser setet og vinkelen på ryggstøtten automatisk, slik at den passer din kropp og dine bevegelser. 

Stressless® Rome fås kun hos Skeidar! Besøk oss i din nærmeste butikk, eller se utvalget på nett her: