Tid for fornyelse? Gi hjemmet en makeover i vår med interiør i deilige farger.

Har du merket det krible i interiøblodet i det siste? Med vårsolen inn vinduene kommer ofte ønsket om forandring snikende. I alle fall er det slik for oss! Kanskje er det tid for å introdusere noen nye farger? Her er noen av våre favoritter akkurat nå i rosa, blått og en dæsj energisk orange. 

Med favoritten Emily velurpute får du en rimelig oppfriskning i stua! Emily finnes i mange ulike farger og i flere størrelser.

Fargerik spisestue

Her har vi malt spisestuen i blåfargen Geneve fra Flügger. Med en mørk veggfarge er det deilig med noen fargerike detaljer. Legg merke til dekorpapegøyen i gull og den orange Emily velurputen. Hven spisestol finnes både i grå og orange.

Farget glass er i vinden

Høyt på trendbarometeret akkurat nå er farget glass, og vi vil dekke bordet med Bitz Kusintha vannflasker som finnes i grønn, amber (orange), rosa og blå. En bonus er at de fargerike flaskene er laget av resirkulert glass!

Vår på soverommet

Gå for en oppgradering denne sesongen med ny seng eller nytt, fresh sengetøy! For eksempel Svanes Zeta Compact kontintalseng, eller sengetøy fra XOV i din favorittfarge.