Vårfornyelse i alle rom

Etter en lang, mørk vinter er vi ekstra sugne på å gjøre det hyggelig inne. Hos oss finner du nå mange flotte nyheter blant deilige puter, pynt, lamper, tepper og møbler i sesongens nye farger og design. Se her hvordan du kan gjøre en enkel vårfornyelse i alle rom!

Stue

Kundefavoritten Shibuya sofa i sort velur er en ekstra flott kontrast til sesongens pynteputer i knæsje farger. Her kan du også mixe og matche basisputer som for eksempel Emily velurpute med grafiske mønstre og puter i mer nøytrale farger. Sjekk ut nyheten Sketch! For et mer unikt uttrykk kan du velge deg ut en av våre flotte vaser i glass eller keramikk med spennende design.

Soverom 

Ta med våren inn på soverommet med lyse, duse farger og behagelige tekstiler av bomull og lin. Pampas og kunstige blomster, samt lyse kurv- og trematerialer understreker denne stilen perfekt. Velg blant mange flotte farger og mønstre i vår soveromskolleksjon som består av matchende sengesett, sengetepper og putevar. Her ser du Saga sengesett sammen med ZikZak sengeteppe i gull.

Spiseplassen 

Det er ingen tvil om at kombinasjonen av nordisk design og komfort er en sikker vinner. Stressless Dining er en av våre bestselgende spisestueserier hvor du selv velger farge, form og funksjon. Her ser du Bordeaux spisebord i hvitlasert eikefiner, og Chilli Spisestol i Paloma Taupe. For en flott borddekking som vil imponere gjestene kan du sjekke ut vår serie med nydelig Stengods servise. Dekorelementer i beige, gull og rustrødt er med på å gi det hele et løft. 

Entreen 

Entreens funksjon skal først og fremst være praktisk med gode muligheter for oppheng og oppbevaring. Men hvem sier at den ikke også kan være superfresh og gi besøkende et godt førsteintrykk? Ta en titt på disse flotte nyhetene, og gi gjestene dine et godt sted å sitte med for eksempel Milo benk eller Adrian loungestol. Chiba-serien består av skap i to ulike størrelser og en skjenk i moderne design som lett kan flyttes fra rom til rom. Tokyo-serien i rotting er også superpoulær denne sesongen. Her kan du skape en helhetlig stil i alle rom og benytte møblene til den type oppbevaring du trenger. For eksempel nattbord, kommode, avlastnings- eller sidebord.