Vinterkos i hus og hytte

Skap ekte vinterhygge både hjemme og på hytta! Se hvordan du kan skape en lun og avslappende atmosfære her.

Ingenting er som å komme inn etter en aktivitetsfylt dag og slappe av i en stor og deilig lenestol foran peisen. Få varmen og gjør det ekstra hyggelig med myke ullpledd, pynteputer og levende lys. Sjekk ut vår flotte kolleksjon av ulltekstiler fra Fagerheim for å fange den fine og tradisjonelle stilen. Her finner du både nye og eksisterende puter, pledd og gardiner som matcher hverandre. Perfekt på hytta eller i ethvert tidløst og klassisk hjem! 

Få stilen her:

Lunt og stemningsfullt

Mange ønsker en lys og åpen stue, mens andre igjen foretrekker en lunere og mørkere stil - spesielt på hytta. Da er denne kombinasjonen av mørke ulltekstiler, velurputer og gull- og kobberdetaljer en vinner. Husk at du også har muligheten til å skreddersy våre sofaer og lenestoler til å passe din stil! Med Viken modulsofa kan du for eksempel velge blant utallige kombinasjoner og selv bestemme farge, tekstil, armlen, ben og ønsket størrelse. 

Få stilen her:

Spiseplassen 

Drømmer du om late morgener på hytta? Den bestselgende Town-serien står svært sentralt i den klassiske og tradisjonelle stilen, og skaper det perfekte utgangspunktet for gode samtaler og sene frokoster. Her ser du Town spisebord i sortbeiset, lakkert eikefiner som sammen med Town spisesofa og spisestol skaper en harmonisk helhet. Finn dine favoritter blant våre bordtekstiler i for eksempel bomull, filt eller lin, og dekk et nydelig frokostbord med vårt flotte servise i stengods

Få stilen her:

Uteplassen

Det går mot lysere tider, og selv om det er fortsatt er kjølige temperaturer hygger vi oss like mye ute som inne! Sørg for at uteplassen er et godt og varmt sted og være med for eksempel ullpledd, lammeskinn og dekorative lanterner. Og ingenting passer bedre her enn utemøbler skapt for norske forhold! Ario-serien fra Dynoform består av flere ulike bord, stoler, krakker og benker og gjør det enkelt å møblere uteplassen enten du befinner deg på hytta på fjellet med snø, sol og bålpanne, terrassen hjemme eller på en balkong midt i storbyen.

Få stilen her

SE OGSÅ: Sov godt på hytta