Skeidar Handlekonto


Kjøp nå - betal i ditt eget tempo  

Med Skeidar Handlekonto kan du enkelt handle det du trenger, og betale når det passer deg og din økonomi.  

RASKT OG ENKELT: Å etablere en en handlekonto er gratis, og denne oppretter du enkelt selv.

Har du sett deg ut en sofa eller seng som du gjerne vil ta med hjem fra en av våre butikker, men ønsker å betale for senere?

Med Handlekonto kan du dele opp betalingen over flere måneder, slik at du ikke trenger å legge ut for hele kjøpesummen med en gang. Vi gir deg også muligheten for betalingsutsettelse.  

Les mer om betalingsutsettselse her.  

Slik fungerer det
Det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang, er å søke om finansiering - enkelt og greit. Når du har fått innvilget dette, er det bare å dra til nærmeste Skeidar-butikk, vise frem strekkoden du får tilsendt på mobilen, og ta med deg varene hjem samme dag. Praktisk, ikke sant?

  • Kjøp i dag - betal i eget tempo med månedlige avdrag 
    - Etablering: kr 0
    - Fakturagebyr: kr 55,- 
    - Låneeksempel: eff. rente 21,38 %, kr 25 000, o/1år, kostnad: 2723, totalt 27 723
    - Søk her

Instapay Mastercard 
Når du får innvilget en Handlekonto hos Skeidar, tilbyr vi deg også et Instapay Mastercard. Dette er et helt nytt kredittkort som kan brukes i alle utsalgssteder som tar Mastercard. Kortet har en lav rente på 14,9 %, men har til gjengjeld ingen rentefri periode i starten. Pleier du derfor å betale ned hele kredittkortet ditt innen den rentefrie perioden, er Instapay Mastercard kanskje ikke veien å gå for deg. Betaler du ned kredittkortet over litt lengre tid, kan dette imidlertid være en god løsning.  

Få finansiering på farten 
Står du allerede i butikken klar til å handle? Søk om finansiering ved å sende kodeord «skeidar» til 2007. Det hele tar kun et par minutter, og vi sender deg svar umiddelbart etter at vi har behandlet søknaden din.

Har du spørsmål i forbindelse med Handlekonto?

Dette er en tjeneste som vi leverer i samarbeid med Instabank. Se våre svar på ofte stilte spørsmål her eller ta kontakt med Instabank direkte enten på mail [email protected] eller besøk hjemmesiden til Instabank