Velkommen til en trygg handel

Oppdatert 16.02.22

Informasjon vedrørende Coronavirus

Vi følger utviklingen tett og holder oss oppdatert på myndighetenes råd og anbefalinger når det kommer til forebygging av smitte. Etter regjeringens pressekonferanse 12.02.22 har vi ikke lenger egne tiltak mot smitte når du skal handle i våre butikker. 

Det betyr at krav om munnbind og å holde 1 meter avstand oppheves. Vi oppfordrer likevel til at man følger de generelle smittevernrådene: 

  • Vask hender godt og ofte!
  • Hold deg hjemme dersom du er syk!
  • Unngå å hoste eller nyse direkte på andre. Bruk papirlommetørkle eller albukroken når du hoster eller nyser.

Du finner mer informasjon om retningslinjer fra offentlige helsemyndigheter på nettsidene til for eksempel Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.

Åpningstider

Alle våre butikker holder åpent som normalt!

Se åpningstider her

Kjøp og hent 

Trenger du kjøpshjelp eller lurer på noe i forbindelse med din ordre? Alle våre butikker er tilgjengelig på telefon/e-post og hjelper deg gjerne. Vi tilbyr også «Kjøp og hent»!

Kjøp varer rett fra våre butikker på nett! Varen henter du i butikken, så snart de har gjort den klar til deg. Enkelt og greit!

Les mer om «Kjøp og hent» her

Book personlig kjøpshjelp

Nå har du muligheten til å booke en avtale med en av våre møbeleksperter, helt uten ekstra kostnad! Tilbudet er tilgjengelig i et utvalg av våre største butikker i Oslo, Asker, Bergen, Ålesund, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Drammen.

Book din time her