1-2-3 LED

Skap et stemningsfullt julehjem

Med smartbelysningen 1-2-3 LED kan du enkelt koble sammen all innendørs og utendørs julebelysning, og styre det hele via en app på mobilen. 

Med 1-2-3 Led gir vi deg et helt unikt lyssystem! Alle de ulike delene passer sammen og er enkle å koble sammen, så her er det bare fantasien som setter grensene. Skap ditt eget julehjem på 1-2-3!

Serien består av mange solide lyslenker, lysgardiner, lysgirlander og andre lysmoduler og med flere tilhørende startsett og praktiske tilbehøreskomponenter som skjøtekabler og flere forgreningskomponenter. Du vil finne både klassiske lyslenker, flotte girlander i naturtro gran med lys, spennende former som istappformede lenker og lysgardiner og praktiske og symmetriske nett som er flotte å tre på busker og trær når du vil skape en hyggelig belysning.

1-2-3 LED lyssystem fra Skeidar er laget av god kvalitet og er selvfølgelig IP44 godkjent, dette betyr at hele lyssystemet kan brukes innendørs så vel som utendørs. Slik at du kan få belysningen som du ønsker deg, akkurat der du ønsker den!

Slik kommer du igang:

1.

Du velger et startsett som passer deg og dine ønsker. Her kan du velge mellom et startsett med bryter, eller et smart startsett som styres via app på mobilen. Den appstyrte løsningen har også åtte ulike lysprogrammer å velge mellom, slik at du også kan styre hvordan LED-lysene lyser. Alle startsettene har kapasitet til hele 1000 LED-lys, ønsker du flere lys – da er det bare å bruke flere startsett. 

2.

Nå er det bare å bygge på lyssystemet ditt, med mange ulike typer lyslenker har du store muligheter til å få lage lyssystemet som du ønsker. Alle lyslenkene passer overens slik, at du enkelt kan lage en fin kjede med lys, en girlander rundt inngangsdøren og la flotte istappformede lyslenker gli lett ned over rekkverket. Og alt passer helt perfekt sammen i en kjede, enkelt og greit!

3.

Sett i kontakten, og start opp ditt helt eget lyssystem. Dersom du har appstyring kobler du nå lyssystemet ditt opp til mobilen via appen. Har du standard system med bryter er det bare å skru bryteren på og nyte din helt egendesignede belysning!

Fra alle oss i Skeidar til deg, vi håper du blir fornøyd med din helt unike belysning!