4 fargerike sofaer vi elsker

En fargesterk sofa i knæsj rødt, gult eller blått gir en spennende kontrast og mulighet til å skape et flott blikkfang. Her er fire fargeglade sofaer som er like flotte å se på som de er gode å sitte i.

Historisk sett har en grå sofa vært det “trygge valget” for de fleste av oss i årevis, i likhet med grå og hvite vegger. Men de siste par årene har vi sett en klar endring og trenden med hvite vegger i hele hjemmet har totalt snudd. Nå er det farger som gjelder! Så hvorfor ikke live opp litt ekstra og matche den nye sofaen din med veggene? Sjekk for eksempel ut den nydelige kombinasjonen av Villa sofa i rustrødt og veggfargen Sunday Mood fra Flügger. Se våre fargefavoritter her!

Med Ellinor får du en kvalitetssofa fra Hjellegjerde som er klassisk og tidløs. Ellinor er en modulsofa slik at selv enkelt kan sette sammen moduler og lage den formen og størrelsen du ønsker. Ikke minst kan du sette ditt eget preg på den ved å velge deg en fresh og fin farge fra Hjellegjerdes utvalg. Her i velurtekstilet Sara 1375 Rusty Brown. Veggfargen på bildet er fra Flûgger og heter Rustic velvet. 

Villa modulsofa fra Hjellegjerde har rene og rette linjer og et typisk nordisk design. Velg skumputer for en fastere komfort og et rettere utseende, eller soft-puter med dun, fjær og skumkuler for et bløtere utseende og en mykere komfort som på bildet over. Her har du også friheten til å sette sammen akkurat den formen og størrelsen du ønsker, samt egne valg for ben, armlen, tekstil og farge. Her vist i tekstilet Anna 1270 Bronze. 

Paso Doble sofa fra Furninova er en ekte kosesofa som fås i flere lekre farger. Her sett i tekstilet Eros velur i sennepsgult som er både glansfullt og supermykt. Med Paso Doble kan du sette sammen ønskede moduler og bygge deg den sofaen du ønsker. Perfekt for storfamilien, eller for deg som ønsker ekstra god plass i TV-stuen. Du kan også velge blant flere ulike ben, samt om du vil ha løse eller faste ryggputer. Paso Doble fås også som tilhørende hvilestol.

Ingen tvil om at blått har blitt en svært populær sofafarge, og er sånn sett et tryggere valg om du ønsker at stuen ellers skal forbli nøytral. Blått er nemlig en super kontrastfarge til hvitt, beige og grått. Med Mavis sofa får du en skandinavisk designsofa med lette avrundede former, og en rett og smal ramme. Her trukket i det myke og glansfulle velurtekstilet Terra 79 blue fra Skeidars egen kolleksjon. 

Husk at du finner tekstilprøver på alle våre sofaer i din nærmeste Skeidar butikk

 

 Tilbake til inspirasjon