Få et hyggelig uterom

Trenden går mot å flytte interiøret ut, og det er nå på våren det skjer! Bring din personlighet inn i områdene som er aller viktigst for deg - inne som ute! 

Sjekk ut disse enkle tipsene for å oppdatere uterommet denne våren: 

1) Myke tekstiler

Det kan fort bli mange, harde overflater som stål og betong utendørs, Da vil noen mye tekstiler som pynteputer i deilige farger, og med spennende tekstur bidra til å myke ipp. Her finnes det masse fint å velge i! Pledd er godt å ha tilgjengelig for de litt kjølige kveldene. 

2) Stemningsskapere

Ha blomster i vaser på bordet og i nærheten av uteplassen, for eksempel i utepotter i ulike høyder, eller veggpotter. Blomster rundt uteplassen gir også en fin avgrensing mot resten av hagen, og er med på å skape et eget rom. 

På kvelden vil lyslykter og levende lys gi en fin stemning.  

3) Utetepper og parasoller

Utvalget av tepper til utendørs bruk har eksplodert de siste årene. Med trenden hvor vi flytter mer og mer av interiøret ut, fører det også med seg et ønske om å ha noe behagelig og fint å tråkke på. Et uteteppe hjelper deg rett og slett med å skape skikkelig hyggelig stuestemning ute. 

En annen ting som bidrar til dette er å lage seg tak over hodet dersom man ikke har det. En parasoll eller paviljong gir en følelse av et hyggelig og litt mer privat rom ute. Og ikke minst hjelper det å være i ly for både sol og regn. 

4) Ekstra sitteplasser 

Nok sitteplasser er essensielt for hyggelige og funksjonelle uterom - både store og små. Har du en stor uteplass eller hage er det fint å spre sitteplassene over flere områder slik at du kan nyte både sol og skygge. Kanskje vil du også oppleve hagen fra ulike vinkler? En benk, gyngestol eller en behagelig recliner er perfekt til den oppgaven.

Til mindre sitteområder passer det perfekt å innrede med et cafèsett som er både hyggelig og funksjonelt. Disse kan nemlig klappes sammen, slik at det er enkelt å oppbevare ekstra stoler.