Se vår store juletreguide

Det finnes et stort utvalg kunstige juletrær i alle prisklasser. Her er noen tips til hva du bør se etter når du er på juletrejakt.

Kundefavoritten Gran Dovre er et flott kunstig juletre produsert i en mix av PE og PVC, noe som gir et fyldig tre. Tuppene er i hardplast og innerste del av grenene og stammen er i PVC. Juletreet er ferdig belyst, og enkelt å montere.

Gran Stølen er et flott, juletre produsert i en mix av 50% PE og 50% PVC. Tuppene er i hardplast og innerste del av grenene og stammen er i PVC. Juletreet leveres ferdig belyst med LED-lys. Fås også i en smalere variant.

Et prisgunstig juletre! Gran Oppdal er produsert med de ytterste grenene i hardplast, noe som gir grenene et naturtro utseende. Treet er ferdig belyst med 200 LED-lys. 

Gran Rondane er vårt mest eksklusive juletre! Grenene er produsert i helstøpt hardplast (PE) noe som gir treet et svært naturtro utseende, og har i tillegg ekstra mange nåler slik at man får en tykk og flott gran. Rondane Gran er ferdig belyst med LED-lys og er inkludert en fjernkontroll med timer og dimming. Fås også i en smalere utgave. 

På vår toppmodell Gran Vinstra er det ikke spart på noe! Granen er produsert i helstøpt hardplast (PE) og er ekstra tett og fyldig. Innerst mot stammen er detfylt på med mykere PVC-nåler som gir dybde og farge. Granen leveres med ekstra mange små LED-dioder som er tvinnet rundt samtlige grener. Lysene har en varighet på cirka 50.000 timer. Inkludert fjernkontroll med timer- og dimmefunksjon.

Små graner til inne og ute! Ønsker du et juletre som tar litt mindre plass, anbefaler vi en av våre mindre varianter i potte. De har påmonterte/integrerte lys og tupper i hardplast som fint tåler utendørs bruk. 

 Tilbake til inspirasjon