Sjekkliste til sommeren

Er du klar for sommeren? Varmegradene begynner for alvor å melde sin ankomst, og det er tid for å slappe av og nyte noen etterlengtede feriedager. 

Enten du befinner deg på stranda, på campingtur eller hjemme ved bryggekanten er gode sittemøbler et must. Har du for eksempel liten plass eller er mye på farten er det viktig å tenke på smarte og enkle løsninger. Utemøbler som er lette å folde sammen og bære med seg eller stue bort når man trenger mer plass, er ytterst praktisk, og her trenger du heller ikke gå på kompromiss med komforten. Se vårt utvalg av behagelige stoler og solsenger! 

Sjekkliste til sommeren:

Solkrem - Badetøy - Badehåndkle - Lesestoff - Noe kaldt å drikke - Et godt sted å slappe av

Must haves på stranden 

I år vil vi fylle strandvesken med store, myke håndklær i hammam- og bomullsfrotte - perfekt til sommerens mange eventyr. Årets sortiment badehåndklær kommer i flere ulike, freshe farger og mønstre. Besøk din nærmeste Skeidar butikk, og se hele utvalget! 

Sjekk for eksempel ut nyheten Amalfi, et mykt og behagelig badehåndkle i 100% bomullsfrotté, og med dekorative frynser. Livorno badehåndkle kommer med gule, grønne eller sorte striper, og i et velurliknende tekstil som er deilig å pakke seg inn i etter et forfriskende bad. Mix og match dine favoritter! 

Til uteplassen hjemme

Planlegger du å tilbringe mye av tiden hjemme, og ønsker en mer permanent løsning, har vi også et bredt utvalg av loungemøbler og solsenger til uteplassen. Hvaler solseng i oljet teak har et eksklusivt og stilrent, nordisk design som vil gi enhver uteplass et løft. Er du ute etter ren komfort og et god sted for en formiddagslur i solen bør du sjekke ut Lazy solseng. Lazy er både myk og behagelig og ligge på, og former seg etter kroppen din. Pass også på å ta pauser i skyggen innimellom. Se vårt utvalg av parasoller i ulike farger og størrelser!