Tips til hjemmeferien

Skap en helt unik ferieopplevelse for familie og venner i sommer! Glamping i egen hage er garantert en hit blant både store og små.

Vi nordmenn er heldigvis velsignet med nærhet til vakker natur og friluftsliv, og det å tilbringe sommeren hjemme i Norge er ikke nødvendigvis noe dårligere enn å dra til utlandet. Det kan til og med være spennende nok å utforske din egen hage.

Kortreist og luksuriøst

Sett et glamorøst preg på campinglivet, og inviter vennegjengen til en drømmehelg hjemme i hagen. Dette er garantert en aktivitet de aller fleste vil sette pris på! Glamping betyr kort forklart “glamorøs camping”, og her kan du få det beste fra begge verdener. Nærhet til naturen, men også komfort og en liten dæsj luksus.

Det finnes ikke dårlig vær.. 

Skap et flott og idyllisk uteområde med utetepper, myke puter og lanterner og lykter. Her har du en den perfekte lokasjon for en grillmiddag og hygge til langt på natt. Truer værmeldingen med regnbyger er det heller ingen fare. Våre helt nye canvas telt er både vanntette og romslige, og kan fås i to ulike størrelser. Teltene rommer henholdsvis 6 og 10 personer slik at du har nok av plass til overnattingsgjester. 

Én ting er sikkert – campinglivet har aldri sett så Instagramvennlig ut!

 Tilbake til inspirasjon