Prøv glamping i sommer! 

Skap en helt unik ferieopplevelse for venner og familie i sommer!

Hjemmesommer trenger ikke nødvendigvis bety en kjedelig sommer! Vi nordmenn er heldigvis velsignet med nærhet til vakker natur og friluftsliv, og det er ikke mangel på opplevelser for de som ønsker en aktiv ferie. Det kan til og med være spennende nok å utforske din egen hage.

Kortreist og luksuriøst 

Sett et glamorøst preg på campinglivet, og inviter vennegjengen til en drømmehelg hjemme i hagen. Dette er garantert en aktivitet de aller fleste vil sette pris på! Glamping betyr kort forklart “glamorøs camping”, og her kan du få det beste fra begge verdener. Nærhet til naturen, men også komfort og en liten dæsj luksus.

Det finnes ikke dårlig vær 

Skap et flott og idyllisk uteområde med utetepper, myke puter og lanterner og lykter. Her har du en den perfekte lokasjon for en grillmiddag og hygge til langt på natt. Truer værmeldingen med regnbyger er det heller ingen fare. Våre helt nye canvas telt er både vanntette og romslige, og kan fås i to ulike størrelser. Teltene rommer henholdsvis 6 og 10 personer slik at du har nok av plass til overnattingsgjester. 

Én ting er sikkert – campinglivet har aldri sett så Instagramvennlig ut!