XOV - Overskudd til å følge drømmene

Blir du trett nok, kan du sove hvor som helst. Over et skrivebord, i et trangt flysete eller på en sofa. Å bli ordentlig uthvilt er derimot ikke så enkelt. I over 100 år har vi laget og solgt senger og madrasser til nordmenn som trenger skikkelig hvile – og ikke bare et sted å sove.

Med merkevaren XOV har vi samlet all vår erfaring og kunnskap, og laget en helt ny kolleksjon som ikke bare gir luksusfølelse og velvære, men som også gir deg overskuddet du trenger til å mestre hverdagen, og følge drømmene dine.

«Ta den toppturen eller skituren i marka du har utsatt så lenge, eller dra på en etterlengtet yogatime. Ta deg ekstra god tid til en sykkeltur eller gåtur i skogen.»

Moderne, nordisk design 

Med XOV får du ikke bare en madrass som gir deg en god natts søvn, for her er alle detaljene nøye planlagt. «Med naturen som inspirasjon har vi et ønske om å forvandle hele soverommet til et sted for sanselighet og ro. Et sted hvor du kan hvile både kroppen og hodet, og samle energi» Designansvarlig i Skeidar, Marianne Eidsæther Syr.

Stilen er preget av materialer som lyst treverk, samt tekstiler i en forsiktig, lys fargeskala. Alt for å skape en lys og luftig atmosfære. Her spiller også den nordiske livsstilen inn, og resultatet er en kolleksjon som er både enkel og moderne, og som vil passe inn i de aller fleste hjem. Bli kjent med alle nyhetene her!

Vår garanti

Visste du at vi tilbyr komfortgaranti, samt livstidsgaranti på fjær- og rammebrudd på alle XOV premiummodeller? Det betyr at du kan ta deg god tid til å bli kjent med den nye sengen din, og bli helt sikker på at det er den riktige for deg og kroppen din. Vi vet nemlig at det kan være vanskelig å bestemme seg for fasthet på madrassen, så vel som å venne seg til en helt ny seng. Vi tilbyr derfor 100 dagers komfortgaranti! Dersom du ikke skulle være helt fornøyd vil vi tilby deg en endring av fasthetsgraden - helt kostnadsfritt. Husk at det kan ta opptil fire uker før du venner deg til madrassen, slik at du bør vente minst fire uker før du tar kontakt med din forhandler. *Garantien gjelder XOV premium ramme- og kontinentalmadrasser, og kun ved fremvisning av kvittering/ordrebekreftelse.