#jaskeidar

Vi elsker å la oss inspirere av hjemmene deres, og vil gjerne be om lov til å dele bildene deres i våre kanaler.

For eksempel kunne vi tenke oss å bruke bildene dere tagger oss i på vår nettside skeidar.no, vår instagramkonto @skeidarnorge, vår facebookside og nyhetsbrev, eller til andre markedsføringsformål. Vi tagger deg alltid tilbake! Selvfølgelig spør vi alltid først om lov til dette, og sender ut en forespørsel til deg via din Instagram-konto.

Ved å svare #jaskeidar på vår forespørsel aksepterer du følgende:

Du gir oss i SkeidarLiving Group AS (Or. No. 915 920 020) rett til å bruke bildene du har tagget med #jaskeidar i vår markedsføring.

Du bekrefter da at:

1. Du eier rettighetene til bildene dine og vi inngår en avtale med deg om disse

2. Du har tillatelse fra alle personer som vises på bildet og har alle rettighetene til å bruke bildene videre

SkeidarLiving Group AS vil ikke bryte tredjeparts rettigheter eller bryte med gjeldende regler.

Deretter frigjør du oss fra alle forpliktelser til å betale deg for bruken av bildene og deres immaterielle rettigheter i forbindelse med de ovenfor beskrevne bruksformene. Du frigjør også SkeidarLiving Group AS og alle personer som handler hos oss for alle krav, erstatning og forpliktelser av noe slag i forbindelse med bruken av bildene som beskrevet ovenfor.

Ved å svare på oss med hashtag #jaskeidar, godtar du at du har lest og forstått de ovennevnte vilkårene. Du kan alltid kontakte oss for spørsmål angående ovennevnte ved å sende oss en e-post til [email protected]