Hjellegjerde

Kvalitetsmøbler inspirert av norsk natur

Det hele begynte i et kjellerlokale hos familien Hellegjerde i fjordbygda i Sykkylven. Det var to brødre som starter opp den første møbelproduksjonen i 1941. Etter hvert ble den tredje broren med og en fabrikk ble etablert. Med et enormt engasjement og et brennende ønske om å skape noe, klarte brødrene å bygge en bedrift som har blitt til et av Norges største møbelkonsern.

Det ble helt fra starten lagt vekt på å levere kvalitetsmøbler basert på komfort, norsk design og godt håndverk. Videre ble også moderne teknologi en viktig del av produksjonen og i tillegg må dagens filosofi være bærekraftig for å beskytte morgendagens klima.

 Hellegjerde er laget med kundene i tankene. Fra design og gjennom hele produksjonsprossessen vektlegges kvalitet og muligheten for den enkelte til å selv velge sin sofa. En Hjellegjerde sofa er en skreddersydd modulsofa for deg og dine drømmer, i god kvalitet slik at du skal kunne nyte det i mange år fremover! Hos Skeidar finner du et variert og stort utvalg fra Hellegjerde.