Dette er Skeidar

Skeidar har siden 1912 hjulpet nordmenn med å få det fint hjemme. Vi tilbyr et bredt sortiment av moderne kvalitetsmøbler og stilsikre interiørløsninger, og er en kompetansebedrift som daglig bistår tusenvis av kunder gjennom å være Hjelpsom, Proff og På.

Skeidar designer og utvikler en lang rekke egne produkter og merker, samtidig som vi samarbeider tett med flere av nordens fremste merkevarer på møbler og madrasser som bla. Stressless, Jensen, Svane, Formfin, Brunstad, Conform, Hjellegjerde, Fagerheim, Wonderland, Hødnebø, HÅG, Flexlux, XOV, Kleppe, Furninova, Dynoform og Sacco.

Skeidar skal alltid tilby mest verdi for pengene, uansett prisklasse, samtidig som vi jobber hardt for å gjøre handleopplevelsen til en sømløs og inspirerende reise. Vi tror vi har lært ett og annet siden 1912, men vi er stadig nysgjerrige på nye trender og ideer, hvordan vi kan bli flinkere og på hva kundene våre vil ha. Vi skal fortsette å lytte og å forbedre oss!

I dag er vi Norges største familieeide selskap innen møbel og interiør, med 49 varehus fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, med over 200 000m² salgsareal og en omsetning på ca. 2 milliarder. Hovedkontoret ligger på Holmen i Asker.

Dette er vår historie

Det ble fort prat om den flinke møbelsnekkeren som hadde åpnet et eget verksted på Ski. Kundene kom langveisfra for å kjøpe moderne og solide møbler fra A. Andresen og hans lille familiebedrift. Dette var i 1912, og sakte men sikkert utvidet han verkstedet etter hvert som ordrene og kundene ble flere.

Sønnen Erik overtok verkstedet etter å ha tatt svennebrevet i 1953, og i tråd med tidens produksjonsmuligheter, begynte familien Andresen å selge ferdiglagde møbler i verkstedet. Kona til Erik, Erna, skjønte tidlig hva som måtte gjøres, og som Norges første kvinnelige butikksjef fikk hun revet alle epletrærne i hagen for å utvide i 1964. Skeidar hadde gått fra være verksted, til å bli en profesjonell butikk.

I 1984 tok Skeidar steget videre, fra å være en butikk til å bli et stort og moderne varehus - og det første stod klart på Ski samme året. Sønnesønnen Morten hadde tatt over, og ledet gjennom 1980-tallet en vekst gjennom å åpne nye varehus rundt om i landet. På den måten slapp folk å dra langveisfra for å handle moderne kvalitetsmøbler til gode priser.

I dag er det fjerde generasjon Andresen som driver Skeidar, og selvom vi har blitt en stor familie, og er blant de største i bransjen, så er det fremdeles et personlig kall å hjelpe kundene med å få det fint hjemme. Alt begynner og slutter med denne enkle oppgaven.

Design og kvalitet

Vi designer for bedre hjem. Det betyr at vi setter høye krav til hele verdikjeden. Til vår egen design, til materialene, til farger og nyanser, til fremstilling og produksjon. Dessuten er vi nesten sykelig opptatt av hvordan møblene våre ser ut i en sammenheng - i norske hjem, på hytta, sammen med andre møbler og gjenstander. Hva passer sammen? Hvilke trender kommer, hva er blaff og hva er varige stilarter og verdier? Hva spennende kombinasjoner, og hva er smarte løsninger? Dette bruker vi hele arbeidsdagen vår på. Vi designer ganske enkelt for at du skal få et enda bedre liv der du lever det. Hjemme.

Ledelsen

Konsernsjef/CEO: Martin AndresenExecutive Assistant: Tine L. RobertsenFinansdirektør/CFO: Rolf Mo SkaurumKjededirektør: Karl EkornesAdm./Dir SSC: Rune HenriksenDigital & Markedsdirektør: Lars ThomteIT Drift og utvikling: Rune Henriksen

Pressekontakt: Tine L. Robertsen

Besøksadresse: 
Vogellund 31, 1394 Nesbru

Fakturaadresse:
Postboks 284, 1541 Vestby

Postadresse hovedkontor:
Postboks 53, 1312 Slependen

Sentralbord: 64 98 40 00