Jobb hos SkeidarSkeidar er Norges største privateide selskap innen møbler og interiør. Skeidar er en landsdekkende og sentralstyrt kjede med 51 møbel- og interiørvarehus med et samlet salgsareal på ca. 200 000 m² og en omsetning i 2018 på ca. 2 300 MNOK. Butikknettet strekker seg fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.  Skeidar designer og utvikler en lang rekke egne produkter og merker, samtidig som vi samarbeider tett med landets fremste merkevarer. Kjeden tilbyr et bredt sortiment av moderne kvalitetsmøbler og stilsikre interiørløsninger til konkurransedyktige priser.

I Skeidar jobber mer enn 700 positive medarbeidere, fordelt på 51 varehus og en sentraladministrasjon. Vi er godt sammensveiset, stolte av bedriften vår og ikke minst - begeistret over varene vi selger!

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktig lønn. Vi er opptatt av kompetanseutvikling og har derfor utviklet et internt utviklingsprogram for våre medarbeidere. For deg som er kompetent, motivert og ambisiøs er det gode muligheter for å klatre i Skeidarsystemet.

Se ledige stillinger her.