Betaling og fakturering

Hvilke betalingsmetoder tilbyr dere?
På Skeidar.no kan du betale med kort (VISA eller MASTERCARD), 14 dagers faktura eller betalingsutsettelse. Les mer om finansiering her.

Kjøpsbeløpet fra mitt kort er borte, er ordren kansellert?
Nei, alt er i orden med din bestilling. Når du handler i vår nettbutikk reserveres kjøpesummen på ditt kort i ca en uke, men pengene blir ikke trukket fra konto før du har får dine varer. Det er derfor helt vanlig at det kan se ut som beløpet er opphevet, men så lenge du har mottatt en ordrebekreftelse ser alt OK. Beløpet trekkes automatisk først når du har hentet eller fått levert dine varer.

Hvorfor har jeg ikke mottatt noen innbetaling etter at jeg kansellerte min ordre?
Vi trekker ikke beløpet for din ordre før etter at du har hentet eller fått levert dine varer. Når du kansellerer en ordre som ikke er mottatt, vil reservasjonen på ditt kort oppheves automatisk. Dette vil på ditt kort ikke fremkomme som en innbetaling, men reservasjonen som tidligere lå på kjøpsdatoen vil bli borte.

Når trekkes pengene fra mitt kort?
Pengene trekkes fra ditt kort når du har mottatt dine varer fra oss. På ordre som leveres med PostNord trekkes beløpet som regel på følgende virkedag, da varen sendes fra vårt lager. På bestillingsvarer som har lenger leveringstid trekkes beløpet først etter at du har fått dine varer fra oss.

Jeg fikk min vare i går og beløpet er trukket, har jeg betalt to ganger?
Nei, kjøpsbeløpet trekkes først fra din konto etter at du har mottatt dine varer fra oss. Du vil derfor kunne se på din konto at det som lå reservert tidligere på bestillingsdatoen er forsvunnet og at beløpet først er ført som trekk etter at du fikk dine varer.

Jeg skal hente en nettordre i en butikk, skal jeg betale i butikken?
Nei, alle nettordre som skal hentes ut i våre butikker er allerede registrert med en betaling. Du trenger ikke å betale noe i butikk om du ikke kjøper noe ekstra når du er innom for å hente din ordre.

Når kommer min faktura?
Har du valgt å betale med faktura på 14 dager sendes denne til din e-post når du har mottatt din vare. Sendes din ordre med PostNord, blir faktura sendt til deg når vi sender varen(e) fra vårt lager.

Hvordan får jeg endret betalingsmetode på min ordre?
Vi får ikke endret betalingsmetoden på din ordre. Dersom du ønsker å endre dette, må du legge inn en ny ordre og velge den betalingsmetoden du ønsker å bytte til. Ta kontakt med kundeservice snarest for å få hjelp til å kansellere din gamle ordre. Vær oppmerksom på at ny bestilling sendes og leveringstiden derfor blir endret.

Kan jeg betale med gavekort fra Skeidar i nettbutikken?
Nei, gavekort fra Skeidar kan kun brukes i våre fysiske butikker.

Hvem kan jeg spørre om min faktura eller betalingsutsettelse?
Faktura og betalingsutsettelse er tjenester som vi leverer i samarbeid med Instabank. For spørsmål om faktura og betalingsutsettelser du allerede har inngått kan du enkelt komme i kontakt med Instabank enten på mail kundeservice@instabank.no eller les mer på hjemmesiden til Instabank

Hvordan kan jeg stoppe en faktura når jeg avbestiller/angrer på mitt kjøp?
Dersom du har brukt angreretten din og betalt med faktura er det fint om du opplyser om dette når avbestiller/angrer på ditt kjøp. Kundeservice kan da ta kontakt med Instabank og stoppe eller innløse din faktura når vi behandler din avbestilling eller angrerettshenvendelse.

Hvilke finansieringstjenester tilbyr dere?
Du kan lese mer om dette her.

Lagrer dere mitt kortnummer?
Nei, ditt kortnummer lagres ikke etter gjennomført transaksjon.